Pablo.exe Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Nick : retardedfleszyk SID : 100846 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Departament Ranga posiadane we frakcji: Sergeant II powód : No cóż, wypaliłem się. Nawet po tygodniowym odpoczynku od frakcji nie mam totalnie siły i chęci na nią. Poprostu muszę odpocząć dłużej. Cytując pewnego barwnego twórcę "czasem tak już jest, mówi się k*rwa trudno" Specjalne podziękowania dla cudownych osób: Przede wszystkim chciałbym podziękować @Arguś.exe, za daną mi szansę gdy miałem ledwo 70 godzin pisząc podanie do tej cudownej frakcji. Za wiele dobrych akcji RP. Również za czasami mocną zjebkę gdy coś zrobiłem tak, jak nigdy a nigdy nie powinienem. Chciałbym Cię również przeprosić za dzisiejszą sytuację, wiem że zachowałem się okropnie, oraz wiem że pisanie teraz odejścia może wyglądać źle na tle dzisiejszej sytuacji. Lecz moje odejście jest juz przemyślane od paru dni.. Chcę powiedzieć że jesteś świetnym Liderem, jeszcze raz za wszystko dziękuję. Kolejne podziękowania muszą powędrować do @krzywy. Dziękuję za rozmowy na ts, służbę oraz "karny" egzamin po akademii który mnie mocno zestresował. Następną osobą która zapadła mi w pamięć i w niej zostanie jest @Mathie. Wymagający lecz przy tym za***iście przyjemny. Nie zapomnę jak opieprzyłeś mnie i @Monster2kxd pierwszego dnia akademii, ale dziękuje również za to. Zawsze lubiłem Ciebie słuchać na teamspeaku, uważałem i uważam Cię za autorytet i swego rodzaju mentora. Pnij się dalej po tych szczeblach SAPD. Chciałbym również podziękować Emerytowanemu Funkcjonariuszowi - @Dewen.. Siwy dym, Ciebie nie da się zapomnieć. Różne akcje, czy też zwykła służba. Zawsze szło się od Ciebie czegoś nowego nauczyć. @XISTER Kiedy zarząd ziomek? Pniesz się tak szybko że nawet nie zauważyłem kiedy tak wysoko zaszedłeś. Leć tam dalej, dzięki za służbę i rozmowy na TS. Ale błagam, zostaw mi trochę rapsów jak będziesz robił tego roota 😉 @Venoomeq Oj mordko.. Tyle cośmy zjeździli razem, tyle co my się znamy w tej frakcji. Pamiętam jak za kadeciaka mnie woziłeś, no a potem Cię przegoniłem i to Ty siedziałeś u mnie na G. Kurnia, niezapomniane chwile, tyle śmiechu i ciekawych sytuacji. Trzymaj się tam i lecisz po tego Sergeanta!!! @Monster2kxd Ta sama akademia ziomek. Co prawda Ty jej nie zdałeś, lecz w następnej się udało. Zawsze fajnie się z Tobą jeździło na duty, jednak szkoda że nasze relacje się ostatnio tak popsuły. Trzymaj się, do zobaczenia. Dziękuję wszystkim wyżej wymienionym, lecz nie tylko. Każdy bez wyjątku w tej frakcji jest świetny, chcę Wam wszystkim podziękować za wspólną przygodę. Sergeant II, retardedfleszyk (znany też jako Pablo.exe), Last Status IV. 2 2 1 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Myślę że nasze relacje się nie popsuły, poprostu dzisiaj dzień taki troche durny, ale cóż trzymaj się mordo... smutno mi jest z tego powodu że odchodzisz... Fajnie się z tobą gadało na ts,fajne duty, zajebioste zgranie na duty no poprostu Brother and Brother trzymaj się i wracaj do SAPD jak najszybciej! Edytowane 26 Października 2021 przez Monster2kxd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Kurde lipa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 A mnie nie oznaczyłeś ;( ? Trzymaj się pablo! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Dobry wieczór wszystkim czytającym ten wniosek, emerytowany Captain II Dewen., San Andreas Police Department. Oj Pablo.. Długo razem we frakcji nie pobyliśmy, jednakże pomimo wszystko zawsze wierzyłem, że rozwiniesz się, zrozumiesz wiele rzeczy i wyrośniesz na dobrego funkcjonariusza. Przez sytuację która ostatnimi czasy wynikła nie dane mi było zweryfikowanie tego, jednakże myślę, że skoro kiedyś próbowałeś uczyć się ode mnie i Deputy Chief @Bary_, to było w porządku. Życzę Ci powodzenia na drodze życia, see you again, thank's for service, Sergeant. Słowem zakończenia dopowiem tylko tyle, że miło słyszeć takie słowa nawet po odejściu, pomimo wielu przeciwności. Dziękuję. ~Emerytowany Captain II Dewen., S.A. Police Department. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Trzymaj się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Przykro się to czyta ale cóż, do zobaczenia jeszcze kiedyś! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 3maj się Pablo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 odwaliło 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Co ty odjaniepawlasz mordko usuuuuń 😥 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 26 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Już za późno stary. Stało się, pamiętaj że za***iście mi się z Tobą jeździło i nigdy nie zapomnę wspólnej przygody.. Mogę pocieszyć w taki sposób, że nie odchodzę na zawsze. to swego rodzaju długi urlop, bardzo długi urlop. uwielbiam tą frakcję, jej pracowników i zarząd i poprostu nie chcę żeby totalnie mi się przejadła. wrócę w pełni sił na miesiącach. no i prawda chcę Cię widzieć wtedy na S2/D1!! Trzymaj się mordko, do usłyszenia na TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Captain III mathie last call to Sergeant II Pablo. Thank you for your service. May we meet again. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Do zobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Trzymaj się mordeczko, kontakt nigdzie nie ucieka pamiętaj! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 26 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Dokładnie, kontakt nie ucieka. Za pozwoleniem oczywiście bardzo chętnie posiedzę z Wami na kanałach SAPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 2 godziny temu, Mathie napisał: Captain III mathie last call to Sergeant II Pablo. Thank you for your service. May we meet again. mróz straszny 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Bywaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi