Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na Lidera Fabryki aut

Korneljaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.10.2021 o 20:26, Izaa93 napisał:

A więc tak , droga Pani ,,Administrator" siedzisz w tym biznesie nie od dzisiaj i nie od dzisiaj też znasz regulamin.
Prawdę mówiąc nie ja rozdaje większość awansów i nie ja organizuję spotkania ale staram się trzymać kontrole nad tym co się dzieje. Dziwi mnie że sie 60 a sama nadal siedzisz w tym biznesie. No ale, do rzeczy, system awansów do tej pory był taki że niektórzy wymieniali sobie plusy na awanse co tydzień czy co dwa, co ostatnim czasem zostało przeze mnie zmienione tudzież VL' liderzy dostali za to solidną zrypę. System usprawiedliwień? Sama doskonale go znasz  ponieważ Ty prawie co tydzień piszesz te usprawiedliwienia , ,,bo SAPD" bo to bo tamto , poza tym wyraźnie tam jest napisane że usprawiedliwienia piszecie( przynajmniej powinniście) do 12h przed spotkaniem, bo chodzi o to żebyście nie pisali tego na godzine , 20 czy 10 minut przed spotkaniem, śmieszy mnie że nadal tego nie wiesz albo udajesz 
Wszystkim wam tak na prawdę zależy żeby mnie wyjebano a nie na tym że ,,źle prowadzę Fabrykę"

Więc siema siema, do rzeczy pierwsza sprawa. Zacznijmy od formy "usprawiedliwienia" droga Izabelo, nikt z fabryki nie powinien pisać usprawiedliwienia 12h przed spotkaniem, jest to moim a zarazem pewnie pozostałych osób opinia chore - każdy z nas jest człowiekiem, może się napotkać pilna sprawa, wyjście z domu ( oczywiście daje przykład ) nie masz na to wpływu jako pracownik - że stawisz się i powiesz nigdzie nie ide, bo Izaa93 mi da minusa w fabryce, nie rozumiem problemu do pracowników jak napisze 10 minut przed. Kolejna sprawa tyczyła się frakcji, wiadome jest to iż ktoś należy do frakcji - będzie stawiał frakcje jednak na pierwszym miejscu, gdzie zajdzie dalej, nie to że ma porzucić frakcje aby zrobić spotkanie w biznesie - gdzie masz jeszcze kilku innych vliderow czy kogo tam macie upoważnionego do robienia spotkań dla nowych. Po za tym norma która jest aktualnie 550 minut jest trochę chora nie uważasz? Kto będzie siedział 8'śmiu godzin - na fabryce, nie ukrywam trochę Ci odjebalo. Zbyt się poczułaś, zwazka na ruchy bo to nie jest firma ochronirska że możesz sobie ludzi pod siebie ustawiać. 

Pozdrawiam dobrych chłopaków z Gospody Rycerskiej Tarnów!

Edytowane przez Bary_
  • Like 4

3 minuty temu, Bary_ napisał:

Więc siema siema, do rzeczy pierwsza. Zacznijmy od formy "usprawiedliwienia" droga Izabelo, nikt z fabryki nie powinien pisać usprawiedliwienia 12h przed spotkaniem, jest to moim a zarazem pewnie pozostałych osób chore - każdy z nas jest człowiekiem, może się napotkać pilna sprawa, wyjście z domu ( oczywiście daje przykład ) nie masz na to wpływu jako pracownik - że stawisz się i powiesz nigdzie nie ide, bo Izaa93 mi da minusa w fabryce, nie rozumiem problemu do pracowników jak napisze 10 minut przed. Kolejna sprawa tyczyła się frakcji, wiadome jest to iż ktoś należy do frakcji - będzie stawiał frakcje jednak na pierwszym miejscu, gdzie zajdzie dalej, nie to że ma porzucić frakcje aby zrobić spotkanie w biznesie - gdzie masz jeszcze kilku innych vliderow czy kogo tam macie upoważnionego do robienia spotkań dla nowych. Po za tym norma która jest aktualnie 550 minut jest trochę chora nie uważasz? Kto będzie siedział 8'śmiu godzin - na fabryce, nie ukrywam trochę Ci odjebalo. Zbyt się poczułaś, zwazka na ruchy bo to nie jest firma ochronirska że możesz sobie ludzi pod siebie ustawiać. 

Norma była nawet jeszcze kiedyś wyższa, zważyć to Ty sobie możesz mleko z cycka dziewczyny ( o ile ją masz ), a tego gdzie ja pracuje nie ujawniaj bo jak chcesz to jest takie coś jak sądy, przegrałbyś :D

3 minuty temu, Izaa93 napisał:

Norma była nawet jeszcze kiedyś wyższa, zważyć to Ty sobie możesz mleko z cycka dziewczyny ( o ile ją masz ), a tego gdzie ja pracuje nie ujawniaj bo jak chcesz to jest takie coś jak sądy, przegrałbyś :D

Jeżeli dawałabyś w sądzie takie argumenty jak obecnie pod skargami to sędzina za przeproszeniem wy***ała by Cię z rozprawy.

• Like 4

1 minutę temu, Izaa93 napisał:

No jakoś nie  sądzę  bo uwierz mi że mam od ciula screenów na połowe graczy z serwera i jakby to zebrać do kupy to byście mieli bubu

Jakbyś w sądzie pokazywała screenshoty z gier to by Cię wyśmiali, zachowaj godność i się wycofaj bo tylko się pogrążasz. Nie pozdrawiam.

• Like 2

Teraz, Izaa93 napisał:

Nie jeden już tak wygrał ale nie sr** się, nie zniżyła bym sie do takiego poziomu,, w d*pie mam co o mnie myślicie, większa satysfakcja jest z tego że nadal musicie na mnie patrzeć 😄

Jak udowodniłabyś komuś poprzez nick w grze, że zrobił to on? Nie ma tutaj żadnej podstawy prawnej, wypowiadasz się na tematy na które nie masz pojęcia, daje ci satysfakcję to, że ktoś gasi Cię wypowiedziami jak świeczkę? Mi osobiście byłoby przykro.

• Like 1

Nie no, błagam.

645FA668-6103-48B6-9E93-6B40FA329896.jpeg

To jakiś nieśmieszny żart, że podkreślam - Lider/Liderka biznesu serwera MultiRPG miała czelność w taki sposób wypowiedzieć się w skardze, która została napisana w stu procentach na poważnie, a nie w formie nieśmiesznego żartu. Obiektywnie rzecz biorąc? W moim odczuciu skarga jest słuszna i w zasadzie jako były Administrator serwera chciałbym podziękować składającej skardze za odwagę, by w końcu położyć kres temu. 

Pozdrawiam Sztynksu i Bary_, którzy też piszą tu mądre rzeczy, spokojnej nocy wszystkim czytającym.

Edytowane przez Dewen.
Błąd formatowy.
  • Like 5
  • Dzięki 2

Będzie to moja druga, a zarazem ostatnia wypowiedź, aby nie wdawać się w tą karuzele śmiechu.

Owszem, piszą mądre rzeczy, a to, że lekko odchodzą od samego sedna skargi to druga sprawa. 

Zastanawia mnie jedno - dlaczego i na jakiej podstawie osoba, która posiadała rangę Zarząd, nazywa osobę, która napisała na nią słuszną skargę „60”?

Pomijając fakt, co to oznacza ( Art. 60 kodeksu karnego - nadzwyczajne złagodzenie kary ). Chyba osoba pisząca skargę w grze komputerowej nie jest przestępcą w rękach stróży prawa i nie zeznaje przeciwko komuś, aby zmniejszyć sobie wyrok, nieprawdaż? 

Ponadto określenie kogoś „60” jest nadzwyczaj nieprofesjonalne i nie powinno paść w takim miejscu z ust osoby posiadającej niegdyś najwyższą rangę administracyjną, a obecnie posiadająca stopień Kierownika Fabryki Aut. 

To były moje ostatnie słowa na temat tej skargi, apelowałbym do wszystkich o zachowanie kultury wypowiedzi pomimo wszystko i pisanie z sensem.

Pozdrawiam, miłej nocy.

• Like 8
  • Dzięki 1
  • Haha 1

To teraz tak na zakończenie wszystkich skarg, znam swoje błędy i swoje zachowanie , wiem jakie były i kiedyś mogą być jeszcze inne niedociągnięcia w samym biznesie, za co PRZEPRASZAM( tak, umiem to napisać). Każdemu czasami puszczają nerwy gdy jeden i drugi gracz (lub większa grupa) przychodzą na Fabrykę, wyzywają lub w inny sposób dokręcają śrubę- wielu z was nawet tak robi. Jednak w każdej tej rzeczy widać jakąś moją winę. Na przyszłość postaram się to ograniczyć. Dziękuję, dobranoc.  ( Nie miałam zamiaru pisać w każdej skardze innych podsumowań)

• Like 1
  • Haha 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.