Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na Lidera Fabryki aut #2 wydanie Kqbix

ĶQßĨЖ😈
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Izaa93 napisał:

No okej okej tylko kim każdy z was tak samo jest żeby łączyć moje życie prywatne z grą ? Bo to wy od wielu już miesięcy to robicie a nie ja:? Kim wy niby jesteście? Normalnymi ludźmi? Sami zaczęliście mieszać mnie we wszystko ,,bo coś wam nie pasuje " w moim wyglądzie, bo skądś tam mieliście fb, w moim zachowaniu? Bo bekam czy bekałam na tsie? A znacie mnie z życia prywatnego? Nie , sami robicie to samo a teraz rzygacie mi... pozdrawiam z podłogi.

Poczekaj, czy ja właśnie Cię oceniłem na podstawie życia prywatnego czy na podstawie tego co tutaj napisałaś? Chciałbym również napomnieć, że nie wspomniałem nic o twoim wyglądzie również. Czy według ciebie wrzucanie wszystkich do jednego wora jest w porządku zachowaniem? Czytanie ze zrozumieniem się kłania skoro tak bardzo zwracasz na rzeczy polonistyczne uwagę. Nie pozdrawiam.

2 minuty temu, Sztynksu napisał:

Poczekaj, czy ja właśnie Cię oceniłem na podstawie życia prywatnego czy na podstawie tego co tutaj napisałaś? Chciałbym również napomnieć, że nie wspomniałem nic o twoim wyglądzie również. Czy według ciebie wrzucanie wszystkich do jednego wora jest w porządku zachowaniem? Czytanie ze zrozumieniem się kłania skoro tak bardzo zwracasz na rzeczy polonistyczne uwagę. Nie pozdrawiam.

Ja dobrze  czytam ze zrozumieniem, Ty jednak też masz z tym ,,niby problemy" bo nie pamiętam kiedy byłeś ( o ile w ogóle byłeś w Fabryce), więc jak możesz twierdzić że ,,źle prowadze biznes , jestem taką a nie inną Liderką" skoro tu nie siedzisz xD

I nadal  nic jednak w ttemat nie wnosisz

Edytowane przez Izaa93

Teraz, Izaa93 napisał:

Ja dobrze  czytam ze zrozumieniem, Ty jednak też masz z tym ,,niby problemy" bo niepamiętam kiedy byłeś ( o ile w ogóle byłeś w Fabryce), więc jak możesz twierdzić że ,,źle prowadze biznes , jestem taką a nie inną Liderką skoro tu nie siedzisz xD

Oczywiście, że byłem w Fabryce, zobacz tło jednego z twoich pracowników[O ile jeszcze w niej jest] - siasio2137 o ile pamiętam, ale z tego co wiem nawet nie ma ogłoszenia o wydaleniu mnie, to tylko wskazuje jak bardzo ingerujesz się w Fabryke Aut.

1 minutę temu, Sztynksu napisał:

Oczywiście, że byłem w Fabryce, zobacz tło jednego z twoich pracowników[O ile jeszcze w niej jest] - siasio2137 o ile pamiętam, ale z tego co wiem nawet nie ma ogłoszenia o wydaleniu mnie, to tylko wskazuje jak bardzo ingerujesz się w Fabryke Aut.

No nie ma , bo takie zmiany jak ogłoszenia na forum wniesione zostały za czasów kiedy XISTER był VL, nie działało to od zawsze i wszyscy o tym wiedzieli gdyż pisano odejścia bezpośrednio na discordzie a nie na GKF, także pozdrawiam skoro nawet tego nie pamiętasz. Od tamtej pory w takim razie tak bardzo wiesz co się działo w Fabryce.

Teraz, Izaa93 napisał:

No nie ma , bo takie zmiany jak ogłoszenia na forum wniesione zostały za czasów kiedy XISTER był VL, nie działało to od zawsze i wszyscy o tym wiedzieli gdyż pisano odejścia bezpośrednio na discordzie a nie na GKF, także pozdrawiam skoro nawet tego nie pamiętasz. Od tamtej pory w takim razie tak bardzo wiesz co się działo w Fabryce.

Kolejną ze spraw mimo mojej wcześniejszej wypowiedzi jest to, że nie powiedziałem nic o Fabryce a jedynie o Twoim zachowaniu. A więc to, że napisałaś, że czytasz ze zrozumieniem jest jakimś nieporozumieniem. Jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć z sensem ani z żadną argumentacją po prostu skończ. 

20 minut temu, Izaa93 napisał:

No okej okej tylko kim każdy z was tak samo jest żeby łączyć moje życie prywatne z grą ? Bo to wy od wielu już miesięcy to robicie a nie ja:? Kim wy niby jesteście? Normalnymi ludźmi? Sami zaczęliście mieszać mnie we wszystko ,,bo coś wam nie pasuje " w moim wyglądzie, bo skądś tam mieliście fb, w moim zachowaniu? Bo bekam czy bekałam na tsie? A znacie mnie z życia prywatnego? Nie , sami robicie to samo a teraz rzygacie mi... pozdrawiam z podłogi.

Taki pro tip, jak cos PRZECINKÓW nie stawia się po spacji 😉

12 godzin temu, Izaa93 napisał:

Ok boomer, powodzonka, bo każdy stwierdził że za to możesz zostać wywalony i nawet Smallspy mi nic na to nie mówiła. I nie zbłaźniłam się ,,po raz trzeci" , tylko to Ty pokazałeś ,,błazenadę" swoim zachowaniem, miałam prawo Cie wywalić za takie coś a że zrobiłam to szybciej niż odszedłeś, to było ez.

Jak na razie błazenadę to pokazujesz ty, twoja "obrona" jest ch*jowa.

• Like 1

2 minuty temu, Kqbix napisał:

Iza jak widzisz ja nawet juz nie musze sie dlaej wypowiadać w twoim temacie bo inni cie po prostu za mnie to robią i wyciągają jeszcze gorsze syfy z ciebie, chociaż już ich masz pełno (żeby nie było chodzi mi o złe sprawy związane z tobą nie o twój wygląd) 

Ta, tylko widzisz , jak byś był mądry, to pobrudził byś sobie własne rączki a nie czyjeś, więc raczej nie umiesz też tego  robić. Zamiat na własnym gruncie coś wykonać, przestawiasz tylko pionki, to takie ,,dorosłe", że aż zabawne 😄 

1 minutę temu, Izaa93 napisał:

Ta, tylko widzisz , jak byś był mądry, to pobrudził byś sobie własne rączki a nie czyjeś, więc raczej nie umiesz też tego  robić. Zamiat na własnym gruncie coś wykonać, przestawiasz tylko pionki, to takie ,,dorosłe", że aż zabawne 😄 

Nie po prostu już bardziej ciebie nie chce pogrążać, z 90% osób które wypowiedziały sie na twój temat nawet z nimi nie rozmawiałem wiec nie wiem czemu uważasz ich za pionki, czemu ich obrażasz. Mogą sie czuć urażeni teraz, ubrudzić sobie rączki to można ale podczas naprawiania Biznesu który zniszczyłaś doszczętnie, a już swoje rączki pobrudziłem pisząc wgl tą skargę wiec nic to nie wnosi do tej skargi (ta odpowiedz) 

13 minut temu, Kqbix napisał:

Iza jak widzisz ja nawet juz nie musze sie dlaej wypowiadać w twoim temacie bo inni cie po prostu za mnie to robią i wyciągają jeszcze gorsze syfy z ciebie, chociaż już ich masz pełno (żeby nie było chodzi mi o złe sprawy związane z tobą nie o twój wygląd) 

to tak samo jak ta odpowiedź też już nic nie wnosi , więc po prostu daj sobie już spokój z odpowiadaniem tutaj, tak samo jak ja, naura.

16 godzin temu, DychaKrulDriftu napisał:

XD zajeb baranka w ścianę idź dalej od 60 wyzywać, tylko nie zapomnij jarosce ss'ow wysłać. Jesteś tak aktywna jak kizzy na permie. Siedzisz 24/7 w AMG i słuchasz cypisa XD! Zobacz co zrobiłaś z fabryką a co było za czasów @Netto o wiele lepiej to prowadził niz ty. Jedynie co potrafisz zwyzywać ludzi i bekać a no i nie zapominając gotowanie obiadków. Pozdro izka 

/me podaje chusteczki

Przykład słaby, jeżeli chodzi o netto. 

To teraz tak na zakończenie wszystkich skarg, znam swoje błędy i swoje zachowanie , wiem jakie były i kiedyś mogą być jeszcze inne niedociągnięcia w samym biznesie, za co PRZEPRASZAM( tak, umiem to napisać). Każdemu czasami puszczają nerwy gdy jeden i drugi gracz (lub większa grupa) przychodzą na Fabrykę, wyzywają lub w inny sposób dokręcają śrubę- wielu z was nawet tak robi. Jednak w każdej tej rzeczy widać jakąś moją winę. Na przyszłość postaram się to ograniczyć, z tym że co do Twojej skargi Kqbix stwierdzam że jest ona niesłuszna bo akurat Ty poleciałeś wiesz za co i nie było to rysowane palce po wodzie. Dziękuję, dobranoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.