Captain. Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Trzymaj się Rufus. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinkaaaaaaaaaa Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 A o mnie zapomnial trzymaj się rudy i dni wysyłaj na snapie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksixx Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 oooo ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) A więc...Rufus, nie sądziłem ze przyjdzie ta chwila kiedy będę musiał odpisywać pod twoim odejsciem lecz no jednak ta chwila nastała. Chciałbym ci podziękować za wszystkie chwile ST, oraz gierki, dma jestem ci wdzięczny za wszystko. ,,Kazdy kiedys odejdzie" Kocham cię bracie ❤️ PS. Jak wyjdzie 4 sezon ST to zapierda**m do ciebie i oglądamy essa pisz dc jak cos ❤️ Edytowane 2 Listopada 2021 przez venuz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Ruffusik pisalismy o tym ale mam nadzieje ze i tak kiedys wrocisz 😞❤️ ps. ale ze mnie nie ozn. to sie gniewamy POZDROOO ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 7 godzin temu, venuz napisał: A więc...Rufus, nie sądziłem ze przyjdzie ta chwila kiedy będę musiał odpisywać pod twoim odejsciem lecz no jednak ta chwila nastała. Chciałbym ci podziękować za wszystkie chwile ST, oraz gierki, dma jestem ci wdzięczny za wszystko. ,,Kazdy kiedys odejdzie" Kocham cię bracie ❤️ PS. Jak wyjdzie 4 sezon ST to zapierda**m do ciebie i oglądamy essa pisz dc jak cos ❤️ Jasne! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Szkoda że mnie nie wymieniłeś bo jednak wydaje mi się ze znamy się najdłużej ale nie ważne z tym. Trzymaj się byku pomimo niektórych naszych konfliktów nadal Cię kocham jak brata ❤️ Jeszcze raz trzymaj się i miłej przerwy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Trzymaj się mordziaaa, do zobaczenia 🤙😎 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek2K Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Siemka rufus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Siemaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagerek Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 nara pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebeh Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Papa fajnie się gadało przed bazą SAFD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Trzymaj się mordko też już zakończyłem karierę na multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Jesteś szefitem Rafatusik bądź zawsze taki jaki byłeś i się nie zmieniaj 3maj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 W dniu 4.11.2021 o 20:20, undefined1312._ napisał: mordo wruć plosze a odchodzac od tematu, jakas dziwka sie pod ciebie podszywa na serwie xd RufuSs jest tylko jeden pamiętaj jebać FEJURY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi