Wisnia0987 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Twój nick: Wisnia098 Nick pracownika, na którego jest skarga: ChmuraEnriqueAlvarez Powód skargi: No co tu dużo mówić pisałem na /v nagle przywalił się CHYBA jego kolega z id 4 i zaczęli po mnie Cisnąć Data i godzina zdarzenia: 7:45 +/- Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: Edytowane 7 Listopada 2021 przez Wisnia0987 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Gracze zostaną ukarani karą serwerową, co do postępowania w sarze zostawiam głównemu zarządowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 ale dymy kocham tych adeptow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Ale jazda w tej Sarze fiu fiu 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @kaliszka Kiedy zareagujesz na tą skargę czytałaś ją imo dalej nie było żadnego odzewu. Albo poproszenie adepta o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Enrique Alvarez Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Ale jazda zaczałeś sie coś sapać ze adepty to przeszczepy bo kradną fury i ci tłumaczyłem jak wyglada sytuacja zaczałeś coś do mnie o wieku mówić gościu przemyśl wróc do domu przeproś mame i sie umyj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Enrique Alvarez Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 i nakoniec puenta https://imgur.com/a/jbqlusW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 30 minut temu, Sebastian Enrique Alvarez napisał: Ale jazda zaczałeś sie coś sapać ze adepty to przeszczepy bo kradną fury i ci tłumaczyłem jak wyglada sytuacja zaczałeś coś do mnie o wieku mówić gościu przemyśl wróc do domu przeproś mame i sie umyj A to dobre mam wysyłać pełne screnny z naszych rozmów na /v i tam wyraźnie widać co pisałem do ciebie 35 minut temu, Sebastian Enrique Alvarez napisał: Ale jazda zaczałeś sie coś sapać ze adepty to przeszczepy bo kradną fury i ci tłumaczyłem jak wyglada sytuacja zaczałeś coś do mnie o wieku mówić gościu przemyśl wróc do domu przeproś mame i sie umyj I tam wyraźnie będzie widać że nie używałem ŻADNYCH wulgarnych słów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Enrique Alvarez Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 3 minuty temu, Wisnia0987 napisał: A to dobre mam wysyłać pełne screnny z naszych rozmów na /v i tam wyraźnie widać co pisałem do ciebie i co ci to da? xDD mam cbk to sie ciesz i wbijaj powstanie warszawskie w głowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi