Pietruh9 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Drogi @Apellovskyy Bardzo Ci dziekuje za Twoje zaangażowanie i ogromną pomoc. Dzięki Tobie zyskałem nowe umiejętności oraz doświadczenie jako kierowca Trakcji TSA. Z poważaniem Pietruh99 zalozyciel gildii CZERWONE BERETY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Nieno naprawdę mogę szkoda, ale kiedyś ten moment musiał nastać. Trzymaj się tam i dzięki za wszystko ❤️ Edytowane 8 Listopada 2021 przez joika;7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Elo apellovsky, byłeś gitem szczerze ale wiesz jakie były nasze reakcje pod koniec... Trzymaj sie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się Mati. Jesteś koksem czasem były mini spiny ale i tak kc! Mam nadzieję że spotkamy się na ts'ie kiedyś Mordko 🔥🔥 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Bywaj Apel.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 giga sadge bo to od ciebie się tak naprawdę wszystko zaczęło :c nigdy nie zapomnę jak zaprosiłeś mnie na ts'a i od tamtego momentu zaczęła się moją gra na serwerze i przygoda z frakcjami https://imgur.com/a/sEUL7Je jestes najlepszy mati ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain. Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się Apel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fosiek216 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 będziemy o tobie pamiętać 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi