Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji Transport of San Andreas – Apellovskyy.

Apellovskyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Apellovskyy.

SID: 34569.

Z jakiej frakcji chcesz odejść: Transport of San Andreas. 

Ranga posiadane we frakcji: V-Lider, Zastępca Szefa.  

Powód: Powód? Powód jest prosty i chyba każdemu znany, jeżeli siedzi w tych frakcjach bądź w administracji. Po co grać na serwerze gdzie Właściciel serwera ma wy**bane? Po co się starać gdzie graczy coraz mniej na serwerze? Po co? Lepiej już pójść gdzieś indziej (na inny serwer) niż się tutaj męczyć a z tyłu głowy okłamywać siebie, że może będzie dobrze aaa może @Inder00 zacznie coś robić? Nie widzę sensu grania tutaj. A więc... przejdźmy do rzeczy: 

Pierwszym powodem mojego odejścia jest to, że jest komplety brak aktualizacji na serwerze a o głupią zmianę jednej rzeczy, która wymaga od @Inder00 kilku minut ma z tym problem. Jak dobrze wiemy Maciek - Zarząd pięknego serwera a zarazem właściciel największego skupiska dzieci na MTA nie potrafi poprawić "gry" dla nas a może bardziej rozgrywki. Aktualnie na serwerze moja rozgrywa wyglądała tak, że wchodziłem na serwer - respiłem się na ostatniej pozycji ( baza tsa ) wchodziłem na służbę po służbie szedłem/jechałem na giełdę i wychodziłem z serwera. Oprócz służby tsa nie miałem co robić. Jak jeszcze byłem w Administracji to siedziałem i robiłem jeszcze rapsy, aczkolwiek jest tutaj kolejny problem na serwerze dotyczący @Inder00. Administracja... za duża norma - 600 rapsów? Nie lepiej ogarnąć większą administrację i 300/400 rapsów i tym samym idzie w parze, że będzie więcej eventów a graczy coraz więcej. Wiem, że @Smallspy. ma też z tym problem bo dla nich liczy się ZAPIERDALANIE a nie ułatwianie rozgrywki. Generalnie giga szanuje osoby co są w Administracji, biznesie, frakcji. Szczerze? Nie mam pojęcia jak to robicie i się z tym wyrabiacie podczas roku szkolnego. Jesteście wielcy! Myślę, że kolejnym powodem mojego odejścia z tej o to frakcji jest community - serwera, frakcji. Serio? Musicie co chwile pisać na siebie skargi, aby kogoś wyj**bać z rangi? Nie możecie odpuścić i na przykład pójść do tej osoby ( @Mandarynka, @Izaa93 ) i powiedzieć co jest źle? Co zrobili źle i to postarać się naprawić? Po co ta zawiść? Jeżeli chodzi o funkcjonowanie administracji to też jest niczego sobie... co po specować ludzi na siłe, aby dać im karę serwerową? Po co? Jesteście na tych j**anych rangach po to aby pomagać ludziom a nie im utrudniać grę bo i tak jest trudna na serwerze na którym nic się nie dzieje, jest pustka - jak wspomniałem wcześniej serwer nie ma aktualizacji a sam @Inder00 nie wyrabia się z niczym tylko daje ludziom "nadzieje" robiąc kanały na discordzie o nowych pracach, podmiankach itp... Maciek, pierw skończ to co zacząłeś a później myśl o tych rzeczach, nowych rzeczach XD. Poznałem na tym serwerze mnóstwo fajnych, wspaniałych osób i dziękuje wam za to, że mogłem z wami spędzać czas i się dobrze bawić... aczkolwiek niestety, zawszę musi się coś skończyć. 

Szczególnie chcę podziękować teraźniejszemu Zarządowi TSA... 

@knapix – Tobie to chyba najbardziej dziękuje, a za co? Za zaufanie, poświęcony czas dla frakcji i dla mnie:). Maciek, jesteś serio super przyjacielem “z internetu” i myślę, że nawet jak odejdę to będziemy mieli kontakt dalej ze sobą bo serio dużo razem przeszliśmy na tym serwerze i nie tylko. Dzięki ci za służbę i również za wszystko co dla mnie zrobiłeś, dziękuje ci kolego mój najlepszy za danie mi szansy na v-liderze i to, że mogłem ciebie godnie zastępować i  za to, że spełniłeś moje “pomysły” w frakcji. Ogólnie to gdyby nie to, że byliśmy razem z głównym zarządzie to nie wyobrażam sobie tej frakcji. Przechodząc jeszcze do ciebie to szkoda mi ciebie, że będziesz musiał “odbudować” ten zarząd ale pamiętaj, że ja zawsze jestem i jeżeli będziesz chciał się spytać/prosić o pomoc to wiesz gdzie pukać. Jesteś wielki Maciuś! 

@GambiPlejer – Hmm o tobie można dużo pisać Kacper. Wiesz co? na początku ciebie nie lubiłem, ale czas leci a ludzie się zmieniają i w tym przypadku było tak samo. Jesteś serio super człowiekiem i dziękuje ci za to, że mogłem grać z tobą do jednej bramki. Myślę, że gdyby nie ty to dużo pomysłów w TSA nie byłoby zrealizowane, bo dawałeś nam nieraz takiego “kopa” w d*pę i zaganiałeś nas do roboty. Aby ten twój kij w... każdy wie gdzie, byłby jeszcze większy a i myślę, że dalej będziesz leciał do przodu. Szkoda tylko, że nie idziemy na ten sam serwer, aczkolwiek rozmawiać na TS’ie myślę, że będziemy dalej. Przytrzymaj się jeszcze w tej frakcji z Maćkiem, aby "zrobić" ten zarząd na nowo. Ogólnie to masz racje Gambi "Nie ma co zajmować miejsca jeżeli się wypaliło, lepiej dać szansę innym". Jesteś super Kacper! 

@JezyKK – Adrian, szkoda mi trochę ciebie, że nie będziemy już nigdy na służbie razem. Szkoda mi również tego, że nie będziemy wymyślać nowych pomysłów dla TSA, z tym masz problem ale masz się poprawić! Bo niekiedy twoje pomysły są do d*py. Prosiłbym cię, również o to abyś nie rzucał się do tych osób w frakcji/na serwerze. Nie można tak robić! Jesteś wysoko w hierarchii i nie możesz się tak zachowywać. Myślę, że gdyby nie te “problemy” nasze rodzinne, które mieliśmy takie same to z tej znajomości nie byłoby nic. Myślę, że poprawisz trochę się i nie będziesz robił takich dymów bo niedługo osiągniesz V-Lidera w tej o to wspaniałej Ekipie. Proszę cię... nie spierdol tego. Dziękuje ci za to, że mogłem jeździć z tobą na służbie i o dymy w nocy XD. Po prostu dziękuje z całego serca. Jesteś wspaniały Adrian.  

@Yanke – Dalej nie dałeś się poznać, ogólnie nie znam cię za dobrze ale wierzyłem, że knapix robi dobre decyzje, jeżeli chodzi o ciebie. Przepraszam, że nieraz byłem do ciebie nastawiony sceptycznie, aczkolwiek miałem powód, aby ci nie ufać;p, Przepraszam, aczkolwiek zarazem dziękuje ci Yankes za wspólną służbę. Jesteś supcio Kuba! 

Dziękuje, również staremu zarządowi TSA... 

@bagietmajster, @filipson, @Bombao420, @KQBA, @Ementaler - Dziękuje wam, może nie z wszystkimi miałem super kontakt, aczkolwiek dziękuje wam za to, że mogłem was poznać oraz pograć w gierki;p. Nigdy do nikogo nie byłem wrogo nastawiony a nawet lubiłem/lubię was do dziś. Wiem jak to jest z pierwszą dwójką, że macie do mnie nastawienie jakie macie, aczkolwiek dziękuje wam za wspólną rozgrywkę! Tobie @bagietmajster za ets’a a tobie @filipson za odwalanie w nocy i cs z ruskami. Dzięki @Bombao420 za służbę i cs! @KQBA jesteś serio giga fajną osobą ale masz nieraz dziwne myślenie. @Ementaler z tobą dziwnie wyszło bo nic nie robiłeś, aczkolwiek dzięki ci za TSA i granie w minecrafta zamiast iść do szkoły. Naprawdę dziękuje, Paweł, Filip, Dawid, Kuba no i Dawid - jesteście również fajnymi ludzikami.  

Dziękuje, osobom z którymi mogłem pełnić służbę... 

@Dzimipo, @Aluu, @Cechotnik, @Bialy, @Rodos34, @Kabuczi, @Kaksonn, @Korneljaa, @BigKrzak, @Pietruh9, @TheGonsior, @TurboWojtek, @grandpa_spectra, @mathexu, @DC8898, @XISTER, @krakanax, @ENDROOXYT, @gicik, @kyoto, @kosiin, @Kqbix - Oznaczyłem tutaj kilka osób, które były/są w TSA i miałem/mam z nimi fajny kontakt. Jesteście wielcy i nie zmieniajcie się nigdy! Kc kc kc. 

Chciałbym tutaj oznaczyć jedną z ważniejszych osób na tym serwerze... 

@Dewen. - Jesteś osobą mega pomocną, inteligentną oraz co najważniejsze masz dużo fajnych pomysłów. Dziękuje ci bardzo, że mogłem grać z tobą do jednej bramki i tym samym powstrzymałeś największy konflikt między frakcyjny, czyli.. SAPD oraz TSA. Jesteś jedną z tych osób, która nawet jak jest niżej w hierarchii to wykazuje się większym zainteresowaniem, niż czołówka ekipy (wiesz o co chodzi).  Dziękuje ci za to, że mogłem cię poznać na MultiRPG. Jesteś mega człowiekiem. Widzimy się tam gdzie się widzimy. Pozdrawiam cię Dewen. 

UWAGA! ) Na końcu chce dodać, że odchodzę z powodu MultiRPG i braku aktualizacji na tym serwerze a nie zarządu frakcji TSA. Transport of San Andreas, cały zarząd jak i pracownicy tej o to jednostki na serwerze są wspaniali i w niczym nie zawiedli. Nadal ta frakcja jest postrzegana przeze mnie tak jak była wcześniej. Dziękuje bardzo wam za przegranie 2300h (mam 2500h ale w 200h złożyłem podanie) w jednej frakcji i do tego pierwszej frakcji w karierze MTA. Dziękuje jeszcze raz ci @knapix za rok na v-liderze i ogromne zaufanie, chyba nie poszło to na marne, co?. Dziękuje wszystkim osobom, które były w frakcji oraz z którymi mogłem pogadać/pograć. Jesteście wielcy! Papa! 

KRÓTKOFALÓWKA> [Szef (13)] Apellovskyy: Zakończenie służby w Transport of San Andreas - S4, ~Apellovskyy.

30.08.2020 - 08.11.2021 ~Apellovskyy. 

• Like 3
  • Smutny 57

Nie ukrywam że nie ma na tym serwerze osoby do której tak bardzo bym się przywiązał, moment w którym cię poznałem był naprawdę pięknym momentem gdzie V-Lider Apellovskyy zrobił dla mnie wszystkie egzaminy, nauczył mnie każdej ważnej informacji o Transport of San Andreas, wspierał mnie w każdej ciężkiej chwili, nauczył mnie jak pracować w zarządzie. 
A co najważniejsze, stał się dla mnie Starszym Bratem który na zawszę w moim sercu pozostanie V-Liderem tej pięknej frakcji którą tworzymy my wszyscy, Obiecuję ci Mateusz że nie zawiodę cię, będę siedział w tej frakcji tak długo jak ty, wszystko co będę robił będę robił tak jak mnie nauczyłeś. 
Jest to jedyne odejście przy którym siedzę i po prostu płaczę, dziękuję ci jeszcze raz za wszystko, wierzę w to że tam gdzie idziesz, będziesz grał jak najdłużej. 
Zostaje jeszcze Teamspeak lecz to już nie to samo, trzymaj się Bratku. Kocham Cię Mati ❤️ 

Edytowane przez JezyKK
  • Like 1
  • Dzięki 1

8 minut temu, Apellovskyy napisał:

Generalnie giga szanuje osoby co są w Administracji, biznesie, frakcji. Szczerze? Nie mam pojęcia jak to robicie i się z tym wyrabiacie podczas roku szkolnego. Jesteście wielcy! 

1. Trzeba popaść w alkoholizm.
2. Podchodzić do życia na wyjebaniu
3. Trzeba być przegrywem.
4. Umieć dobrze zarządzać czasem

Wybierz 1.

Elo, nie zapomnę jak na bagieta się wkurwiałeś bo ci przed Domem ściane z dirtu postawił bo teren wyrównywał.

• Like 6

Dobry wieczór, z tej strony Dewen. - emerytowany Administrator MultiRPG oraz Captain II serwerowej frakcji - San Andreas Police Department.

Rozmawialiśmy już w prywatnych wiadomościach o tym wszystkim i mamy wspólne zdanie.. MultiRPG zaczyna się wykrwawiać - nie jedna osoba to widzi, po prostu serwer traci ikrę przez względy, które drogi Apellovsky wymieniłeś. Jest mi niezmiernie przykro czytając to odejście, bo odchodzi osoba, która zrobiła wiele dla serwera i przyczyniła się do jego dobrego wizerunku. Odejścia takich osób, jak Ty, niestety ukazują idealnie co się dzieje aktualnie na serwerze i jak ludzie to odbierają. Serwer zmierza ku końcowi i musimy sobie to powiedzieć w twarz. Co do słów o mnie.. Jestem naprawdę zaszczycony słysząc takie słowa z Twoich ust, ponieważ usłyszeć takie słowa.. To naprawdę coś wielkiego. 

Słowem zakończenia - dziękuję Ci Apellovsky za chwile spędzone na Multi, za wspólną współpracę na linii Police Department - Transport of S.A. i za wzajemny szacunek przez cały czas. Czekam na Ciebie z niecierpliwością i nie pozostało mi nic innego, jak..

Goodbye Assistant Chief, thank’s for Transport. See you again, you’re awesome.

~Emerytowany Captain II Dewen., S.A. Police Department.

• Like 5
  • Dzięki 1

Mimo że było sporo konfliktów między naszymi frakcjami to ja osobiście nigdy do ciebie nic nie miałem i uważałem że byłeś człowiekiem na adekwatnym stanowisku, podziwiam że postawiliście z całym zarządem TSA na nogi oraz wprowadziliście jakikolwiek poziom. Z mojej strony chciałbym ci życzyć powodzenia oraz wytrwałości w lepszym dla ciebie miejscu.                        Deputy Chief Cinek. S.A Police Department

• Dzięki 1

Jako lider innej frakcji chciałbym podziękować Ci za dość długą współpracę między frykcyjną, przeprosić jeszcze raz za wszelkie spory jakie miejsce w ostatnim czasie. 
Jesteś niesamowitym gościem i mimo, że nie mieliśmy załapać lepszego kontaktu, serwer w mc z listopada 2020 nadal wspominam bardzo miło hahah
Trzymaj się apel, powodzenia w lepszym miejscu! 

• Dzięki 1

Apel może się nie znaliśmy jakoś dobrze bo nie oszukujmy się we frakcji siedzę cicho. Odpowiem tylko raz na jakiś czas jak ktoś mnie o coś zapyta czy przy obecności. Ale to jak potrafiłeś nie raz nas zmotywować do pracy i nie było u ciebie czegoś takiego jak faworyzacja kogoś. Dla ciebie każdy był równy i każdego traktowałeś tak samo. Zapamiętam cię jako giga szefa i v-lidera TSA i wspaniałego człowieka. Trzymaj się i będziemy czekać na powrót.

• Like 1

No cóż, odejście nie zrobiło na mnie takiego WOW ponieważ wiedziałem o tym od kilku/kilkunastu dni. Przez ten rok zrobiliśmy bardzo dużo i ta frakcja ruszyła do przodu, w głównej mierze jest to dzięki tobie, ponieważ wpadałeś na te pomysły. Dziękuje ci za wszystko, wiem że czasem bywało ciężko ze mną wytrzymać ale dałeś rade ❤️ . Nasza trójca się dzisiaj rozpadła i zapewne z czasem kolejne ogniwa odpadną przez sytuację na serwerze. Dalej mamy kontakt, i pamiętaj że kiedyś przyjadę do tej Ostródy.
Kocham Cię ❤️ 

(Pomimo tego że o tym wiedziałem to i tak łezka poleciała, nie będę się rozpisywał bo to nie w moim stylu a nie chcę robić czegoś na siłę, napisałem co chciałem i myślę że to wystarczy.)

• Like 1
  • Dzięki 1

Cześć Apellovsky, pomimo złej opinii którą pewnie miało na mój temat duża część TSA, chciałbym Ci jednocześnie podziękować oraz przeprosić - chciałbym podziękować za to, że [Tak mi się przynajmniej wydaje] byłem u was na kanałach mile widziany oraz zawsze szło z Tobą porozmawiać jak człowiek z człowiekiem, oraz jednocześnie przeprosić za niedopilnowanie członków co do przysłowiowego '"*** ** *****"". Nigdy nie rozumiałem nagonki na Ciebie wielu osób, i wiesz co? Dalej nie zrozumiem, jesteś jedną z osób która na pewno zapadnie mi w pamięci. @bagietmajster nie sądzisz, że to może czas zakopać wasz jednostronny topór bitewny?

• Like 3
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.