Napastnik Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Witam, w dniu dzisiejszym kończę moją przygodę z tym jakże super serwerem. Podziękuję tutaj za rozgrywkę i koleżeństwo, za co musze przeproszę. zacznijmy od mojego startu rozgrywk. @OliwieR45. Z tobą posiadam kontakt od ponad roku. Jesteś gitem, nie zmieniaj się! Kontakt jest jak coś 🙂 @Waldemar45 Z tobą również zaczynałem, dzieki. Teraz gity które poznałem @knapix maciasty dzieki za ub, mam nadzieje że gta V śmiga wariaciku. @Apellovskyy dziękuję ci za każdą rozmowe na ts'sie. KC @GambiPlejer chociaż czasem posiadałeś giga kija, to i tak cię lubię. Czasem się z tobą można powyzywać itd. Dzięki za gta V w święta. @JezyKK trzymaj się Adi! Kupuj tego merola wariacie. @Dzimipo no co, z tobą da się pożartować, kocham cię denerwować! Jesteś koxem @mathexu gz zielonego! KC @gicik Tak Danielu, jesteś pozytywną i super osobą! @Cechotnik gz zielonego. Dzieki za 332, również jesteś za***isty. @Kabuczi denerwujesz, ale i tak cię lubie. @GrubyCJ. Bojówka z tobą to czysta przyjemność, wkońcu shitipy opuściłeś :))) @Wr77zeR. Elo Emil. @enski elo maper. @Smallspy. Dzięki za szanse w administracji. @Inder00 Tworzysz spoko serwer, ale rób częściej nowości! @RufuSs Trzym sie rufus. @bobeku Upalaj tam tą hydre. @Mandarynka Dzięki za szanse w PSP. @TurboWojtek rusz tą dupe typie! @grandpa_spectra Trzymaj te San Newsy tam! @Xenon (chyba dobry Xd) Trzymaj się drifter. @venuz ELO! @paniemietku Elo najman. @XISTER Ja to zawodowy lotnik Xdddd @USA_BOY to ten kolekcjoner staffordów? @Simon. Elo sarowicz, pilnuj kadetów. @kosiin i @Mietek_89 dzieki za wycene aut Xd. @Bombao420 MC to było coś ❤️ @Korneljaa Cześć. @kyoto❤️ @Wercia Spoko z ciebie baba. @Sztynksu elo @Dewen. Trzymaj nadal dyscypline w SG. @Arguś.exe Trzymaj tam tą swoją frakcje @grzibek elo dajspokuj @PajaPel Cześć Maro. @Axose. ELO crossowiec @Volterro elo sendziarz Edytowane 8 Listopada 2021 przez Aluu 2 2 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się zdrowo! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 pulpet ogarnij sie serio stary to nie ten moment 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Widzę, że zrobiłeś to co ja, no i dobrze. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 ... :c 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Elo aluu, dzieki za te wszystkie organizacje i za TSA oraz rozmowy na ts3. Trzymaj się. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się Alufelga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Co kurna aluu nie no nie rób tego myślałem że spotkam cię na adminie i wlepisz mi chociaż jednego bana będzie mi ciebie brakować i tych twoich tekstów pamiętaj zawsze możesz na mnie liczyć i dzięki za wszystko Edytowane 8 Listopada 2021 przez TurboWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj sie tam, pomimo kilku spin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się Aleksy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się Aluu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danusia Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 pozdro wariacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Papa Aleksy, trzymaj się wariacie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 trzymaj sie alek ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Tak, trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Pozdrów siostrzyczkę wariaciku 🔥 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 3maj sie mlody lotniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Trzymaj się wariaciku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Oj aleksy pdw i trzymaj się ❤️ (Jak będziesz miał kompa wbijaj na ts) Edytowane 8 Listopada 2021 przez Dzimipo 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Oj Aleksy, kogo ja będę tyrać.. Trzymaj się dzieciaku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 mlody kc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volterro Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 sendziarz - fanatyk motocyklu Derbi Senda który ślepo inwestuje w niego pieniądze totalnie nie widząc jego wad. Sendziarz zawsze znajdzie usprawiedliwienie kolejnego w tym sezonie remontu silnika oraz będzie wywyższał się ponad grupy Simsoniarzy i Romeciarzy. Nie kupuj aprilli OK OK OK? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Naura aleksy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Pozdro aleksy, uwazaj na toalecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Będzie brakować takich lotników jak ciebie! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi