Certowskyy Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Na wstępie oznacze tu osoby bez których nie byłbym tu długo: @TurboWojtek Dzięki za możliwość powrotu do San News zawsze Cię lubiłem @grandpa_spectra dzięki za egzamin w San News spoko ziom z ciebie @imgores Fajnie w San News było trzymaj się kumplu @RicK_ leć po lidera SARA A tak poza tym fajnie było w SARA sory że tak krótko 😞 @knapix Dzięki za szanse w TSA szkoda że tak krótko siemano @Tome_kk Dzięki za szanse w SARA siema @DychaKrulDriftu Szerokiej drogi siemano Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam Jeszcze raz wszystkim SIEMANO! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 O kurde nie spodziewałem się takich słów od ciebie dziękuję ci i trzymaj się też cię zawsze lubiłem i mam nadzieję że się kiedyś spotkamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi