suchapanda Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Nick : suchapandaa SID : 50881 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Paramedic II powód : Trzeba coś innego spróbować + ludzie nie ogarniają RP XD Coś od siebie: Dzięki za wszystko serio miło spędziłem ten miesiąc z wami ❤️ 3 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Teraz, bagietmajster napisał: a potem był skok z tej górki za tobą innej opcji nie widze ciiiiii o tym miał nikt nie wiedzieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Teraz, Wojtini napisał: @Wercia to by z tej górki zjechała na skorupie żółwia xd Boże tak, a ty razem ze mną! Przecież byś leciał z niej jak z terenu śnieżnegoXDDD Panda, idziesz do sapd? ja wiem, że tak! zaklep sobie juz miejsce na egzamin u mnie. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Godzinę temu, Wercia napisał: Boże tak, a ty razem ze mną! Przecież byś leciał z niej jak z terenu śnieżnegoXDDD Panda, idziesz do sapd? ja wiem, że tak! zaklep sobie juz miejsce na egzamin u mnie. Jo ty najpierw na służbę musisz wbic XDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Cześć @Cinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Dobry ruch walu 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axen Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Z tym RP się zgodzę, dzięki za patrole. Powodzenia Panda! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 16 godzin temu, Cinek napisał: Jo ty najpierw na służbę musisz wbic XDD bede juz wchodzic 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi