frytka6 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Twój Nick: frytka6 Nick pracownika, na którego jest skarga: Bary_ Powód skargi: Typ mnie wziął na lawete pod pretekstem zniszczonego auta tylko, że w nim jestem xdd. Do auta wsiadłem zanim mi go ukradł. Data i godzina zdarzenia: 17.11 mniej więcej 22:10 Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: nie wiem czy u mnie jest taka jakość zdjęcia, ale jak klikniecie w nie jest git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 XDDD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytka6 Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 yyy da sie zmienic skarge na policje xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) Skarga została zamieszczona nie na tą frakcję Edytowane 17 Listopada 2021 przez kaliszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi