Xyrex. Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Nick : Xyrex SID : 60088 z jakiego biznesu chcesz odejść : SanNews Ranga posiadane w biznesie: Redaktor powód : Więc ranga suportera jest strasznie czasochłonna, musiałem podjąć ciężki wybór z czego sobie odpuścić. Mam również frakcje w której norma się sama nie zrobi. Przepraszam chłopaki że zawiodłem, niestety musiałem podjąć tą ciężką decyzje. Dzięki za szkolenia, jesteście super. Hej... Edytowane 19 Listopada 2021 przez Xyrex 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Żegnaj.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 następny no cóż szkoda trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) ╭━━┳╮╱╱╭┳━━━╮ ┃╭╮┃╰╮╭╯┃╭━━╯ ┃╰╯╰╮╰╯╭┫╰━━╮ ┃╭━╮┣╮╭╯┃╭━━╯ ┃╰━╯┃┃┃╱┃╰━━╮ ╰━━━╯╰╯╱╰━━━╯ 😢 Edytowane 19 Listopada 2021 przez kalixX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Siemanko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi