KrAAx32 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Dzisiaj nadszedł moment mojego odejścia z serwera. Po roku czasu gry na serwerze zabrakło chęci do gry na serwerze, jak i gry w MTA. Serwer sam w sobie się znudził bo odkąd gram na serwerze(1.10.2020) została dodana 1 nowa praca i 1 podmianka a reszta? Patrząc na inne serwery nie ukryjecie że jest to porażka. Oczywiście wiem że Inder też ma swoje prywatne życie i nikomu tu nic nie narzucam tylko wyrażam swoje zdanie. Chciałbym każdemu kogo poznałem podziękować z osobna: @TheSzalony22$$- Ty mi pokazałeś serwer i z tobą grałem na nim od samego początku. @BMW_Marichuana- Ty to jesteś odwalacz i tyle w temacie. @Monsterr.- Najlepszy Administrator Root jakie znam. Szkoda że odeszłeś, trzymałem kciuki że będziesz w zarządzie. @knapix- Najlepszy lider frakcji jaki jest na dany moment. Dzięki za szansę w TSA, może kiedyś wrócę. @Reqx_- Gratki zielonego ❤️. Leć jak najwyżej potrafisz i się nie poddawaj. (rejestracja na infku cabrio stereo zostaje dalej nie zmienna) @JezyKK- Dzięki byqu za wszystkie egzaminy w TSA, za wspólną służbę i grę na serwerze. Trzymaj się ❤️ @Yanke$- Tobie też dziękuje za wszystkie egzaminy, służbę i wspólną grę. @XISTER- Dziena za ten potężny napiwek jak byłem w TSA. Lecisz po Roota. Trzymaj się @GambiPlejer- Ty to nie raz dałeś mi popalić w TSA ale i tak cie lubię. 3maj się. Nie będę tu wymieniał wszystkich bo jest was za dużo ale wszystkim dziękuje za wspólną grę. JESTEŚCIE WIELCY ❤️ Będę do was wbijał od czasu do czasu. Edytowane 12 Grudnia 2021 przez KrAAx32 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Papa, trzymaj się mordko 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Trzymaj się szefie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reqx_ Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Trzymaj się mordo i dzięki za wszystko 😔 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Trzymaj się mordo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Siemka 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Trzymaj się! Miłego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi