Skocz do zawartości

Coś się kończy, coś zaczyna...

KrAAx32
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj nadszedł moment mojego odejścia z serwera. Po roku czasu gry na serwerze zabrakło chęci do gry na serwerze, jak i gry w MTA. Serwer sam w sobie się znudził bo odkąd gram na serwerze(1.10.2020) została dodana 1 nowa praca i 1 podmianka a reszta? Patrząc na inne serwery nie ukryjecie że jest to porażka. Oczywiście wiem że Inder też ma swoje prywatne życie i nikomu tu nic nie narzucam tylko wyrażam swoje zdanie. Chciałbym każdemu kogo poznałem podziękować z osobna:

@TheSzalony22$$- Ty mi pokazałeś serwer i z tobą grałem na nim od samego początku.

@BMW_Marichuana-  Ty to jesteś odwalacz i tyle w temacie.

@Monsterr.- Najlepszy Administrator Root jakie znam. Szkoda że odeszłeś, trzymałem kciuki że będziesz w zarządzie.

@knapix- Najlepszy lider frakcji jaki jest na dany moment. Dzięki za szansę w TSA, może kiedyś wrócę.

@Reqx_- Gratki zielonego ❤️. Leć jak najwyżej potrafisz i się nie poddawaj. (rejestracja na infku cabrio stereo zostaje dalej nie zmienna)

@JezyKK- Dzięki byqu za wszystkie egzaminy w TSA, za wspólną służbę i grę na serwerze. Trzymaj się ❤️

@Yanke$- Tobie też dziękuje za wszystkie egzaminy, służbę i wspólną grę.

@XISTER- Dziena za ten potężny napiwek jak byłem w TSA. Lecisz po Roota. Trzymaj się

@GambiPlejer- Ty to nie raz dałeś mi popalić w TSA ale i tak cie lubię. 3maj się.

Nie będę tu wymieniał wszystkich bo jest was za dużo ale wszystkim dziękuje za wspólną grę. JESTEŚCIE WIELCY ❤️ 

Będę do was wbijał od czasu do czasu.

Edytowane przez KrAAx32
  • Smutny 9