wutka Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Nick :wutka SID :25963 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Inspektor naczelny powód : tak bedzie lepiej jak odejde @kaliszka i @USA_BOY dzięki za szanse bycia opiekunem adeptów i za miło spędzony czas. Usak tym razem nie usune @Simon. nie wkurwiaj się tak na mnie @Jaroskaa dzięki za wspólnie spędzony czas i myślę że spotkamy się nie raz na serwisie, kasztanie i wiadomo nie zapomniał bym o @Wombat oraz @sabek2137 wam też dziękuje za te robione godziny topki i nagrody myślę że spotkamy się jeszcze w jednej frakcji i tam też rozjebiemy system @imgores gratuluje awansu i myślę że postawisz tą sare na nogi jak kiedyś była turbo mocna. 10 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_MF Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 PDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 A o mnie zapomniałeś ehh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 trzym sie , nie długo dołączę do ciebie przyjacielu 🖐️ 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_HD Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Trzymaj się wutka, dobry lawecierzu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Żegnam mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 no i co spałakałeś się dzieciaku bo nie dostałeś zarządu w gierce beka z cb elo 7 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 13 minut temu, macius112 napisał: Ha ha a gadał że odmówił Ty to się synie Najmana nie wypowiadaj bo dzieci głosu nie mają 🤷🏻♂️ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Moje zdanie znasz😑 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabek2137 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Jo trzym się tam wariacie 🤙 Edytowane 1 Grudnia 2021 przez sabek2137 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Dzięki wielkie! Szkoda, że odchodzisz... ale i tak powodzenia w innej frakcji. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joohny Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 W dniu 30.11.2021 o 23:03, Apellovskyy napisał: no i co spałakałeś się dzieciaku bo nie dostałeś zarządu w gierce beka z cb elo wy***rdalaj pedofilu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 4 godziny temu, Kondzio3005 napisał: wy***rdalaj pedofilu ty kurwa dzieciaku j**any, zabiłbym cię gilem z nosa a ty coś pier**lisz cwelu j**any 2 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelazna Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 9 godzin temu, Apellovskyy napisał: ty kurwa dzieciaku j**any, zabiłbym cię gilem z nosa a ty coś pier**lisz cwelu j**any. Podaj namiary na dilera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Zelazna napisał: Podaj namiary na dilera ale o co ci chodzi?????????????????????????????? weź mi daj spokój lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 W dniu 2.12.2021 o 07:46, Kondzio3005 napisał: wy***rdalaj pedofilu Teraz tylko pokazujesz swój poziom, szkoda że pisząc skarge na mnie i na cinka byłeś poważny. [ X - D ] Trzymaj się wutka, szkoda że odchodzisz. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi