Ender_ Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Frakcja do której należysz : Należałem do frakcji SAMC Nick : Ender_ Powód : Nieodczekanie 3 dni od wyrzucenia z frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL Coś od siebie : Witam, chciałbym odwołać się od Black Listy którą otrzymałem w Marcu tego roku za nieodczekanie trzech dni od wyrzucenia z frakcji oraz napisania ponownego podania do innej, chciałbym ponownie wrócić do SAMC dlatego właśnie piszę odwołanie od BL, dziękuje i pozdrawiam. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMWolf414 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Wybacz, że tyle czekałeś na odpowiedź. Minęło trochę czasu od wpisania i myślę, że możesz otrzymać drugą szansę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi