Skocz do zawartości

Pożegnanko piposiaj

Wallesik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje wszystkim za wspólne ponad 1000h na tym serwerze ❤️ ❤️ ❤️ . W szczególności chciałbym podziękować tym osobom:

@Kospi - Kontakt mamy do dziś więc się nie będe rozpisywał. W skrócie dziękuje za wspólną grę, zapewne gdybyśmy się nie poznali, to pożegnanie pisałbym o wiele dawniej. ❤️ 
@knapix, @Apellovskyy - Najpierw knapix. Dzięki za szanse w TSA, Sory że dosyć szybko odszedłem, ale szkółka dobija, i dzięki za wspólne siedzenie na TS'ie. Apel, ci również dziękuje za wspólne siedzenie na TS'ie, ale prosze - NIE DRZYJ TAK TEJ PI'DY nie no lovciam ❤️
@mathexu - Jesteś gitem, chociaż jeszcze nie dawno w TSA było źle między nami. Dzięki za pomoc w supporcie jak czegoś nieogarniałem i 3maj się! ❤️ 
@Grudzu_ - Cześć SAROWICZU. Ty też jesteś gitem nie zmieniaj się i oby ci nie przeszedł ten fart na kasynie. I nie wyzywaj mnie już bo się popłacze. 3maj się! ❤️
@Hinsty- - Witaj! Poznaliśmy się w fabryce i do teraz sie witamy. Trzymaj się i życzę ci powodzenia. Poza tym fajna furka, szkoda że nie za swoje pieniądze. ❤️
Pablo (nmg oznaczyc) - Też poznaliśmy się w fabryce, fajnie się rozmawiało na dsc poza duty fabryki, i wspólne odwalanko. Dzięki za wszystko, i trzymaj się ziomek. ❤️
@Dzimipo - Dzimi, ty to jesteś ziomek. Dzięki za wspólne rozmowy na TS'ie po nocach, podczas dnia w sumie też. Z fartem! ❤️
@Kabuczi - Cześć Kabuczi, dawno nie rozmawialiśmy. Jak byłem w TSA rozmawialiśmy o wiele więcej. Tak czy siak jesteś gitem i się nie zmieniaj, bo ten kabuczi którego znam jest gitem! Trzymaj się. ❤️
@joika;7 - Hejka. Ciebię też poznałem w TSA, i kontakt utrzymujemy do dziś przez Supporta. Kocham się z tobą wyzywać bo nigdy się nie umiesz obronić. Żartuje, jesteś super nie zmieniaj się. Lovciam kotku ❤️
@Smallspy. - Ci po prostu dziękuje za szanse na Supporcie. ❤️

Jeśli kogoś nie oznaczyłem - przepraszam.

Edytowane przez Wallesik
  • Like 3
  • Smutny 6