Skocz do zawartości

Dziękuje i przepraszam.

enski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co tu dużo mówić, wszystko miało się potoczyć inaczej, a i tak podziało się inaczej. Jak ktoś chce się dowiedzieć podstaw co do mojego przebywania na serwerze to serdecznie polecam wywiad przeprowadzony ze mną przez @Abram.  W sumie wypadałoby powiedzieć czemu odchodzę - żeby nie było jakichś spekulacji, oczywiście główny powód to zmiana serwera (pzdr @suchapanda, @Cinek), kolejny to wypalenie się serwerem i kompletny brak chęci na wbijanie normy na sara czy w administracji. (poboczny to lenistwo indera ale każdy o tym wie) Przed oznaczaniem osób, które mi zapadły w pamięć chciałbym podziękować i przeprosić. Dziękuje za takie ciepłe przyjęcie mnie na serwerze, mimo tego, że byłem uznawany za ,,lizodupa indera", także za szanse w sarze ( @#WILKU ) oraz administracji ( @Smallspy. ), a przeprosić za wszystko co zrobiłem źle, za każdą niesłuszną kare czy też niesłusznie odholowane auto. Teraz może pooznaczam i powkurwiam trochę osób hehe

Administracja:
@Inder00 - mimo tego, że jesteś leniwym złamasem, to też najlepszym właścicielem pseudola, którego znam, dziękuje za szanse w administracji, wgrywanie map, rozstawianie prezentów, odwalanie na pseudolach.

@Smallspy.  - jesteś na prawdę cudowną osobą, zawsze potrafiłaś pomóc, pokierować i zachęcić do robienia raportów, dziękuje za wszystkie rozmowy na tsie, szybkie polubienie mnie w administracji, robienie rapsów, wyzywanie ojców w csie, jak i same kierowanie w tej grze, mam nadzieje, że jeszcze pogramy.
@Tredox - ty też jesteś gitem, cs, kradzież rapsów, idziesz po zarząd.

Frakcja:
@#WILKU, @Simon., @kosiin, @BillyKid, @eeeej, @kaliszka, @suchapanda, @Gabryrs_, @Natalia_16 - z wami były najpiękniejsze chwile w sarze, od czasów wilka, gdy dostałem się do frakcji, aż po czasy kaliszki, gdy pełniłem praktycznie wszystkie role w frakcji, dziękuje wam.

Osoby poza frakcyjne:
@IgiGangus, @Pawelek, @chojnas - pięknie się z wami odwala.
@Xyrusek - dzięki za podrywanie laseczek na mechu i rozmowy.

Organizacje:
SG - najlepsza organizacja w jakiej byłem, polecam.

Reszta osób, albo nie była, aż tak ważna w moim życiu serwerowym, albo o nich zapomniałem, tak czy siak dziękuje wam - całemu community tego serwera, mimo, że trochę odklejone to większość jest fajna. pozdro!

Edytowane przez enski
  • Like 4
  • Smutny 22