ProJa1111 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Na początek chce przeprosić zarząd frakcji SAPD dostałem od was druga szanse która zmarnowałem jak ostatni idiota nie będę się rozpisywał nie chce wam zajmować czasu :). @Smallspy. Dziękuję za szansę która mi dałaś mam nadzieję że zagramy jeszcze kiedyś w DBD. @Arguś.exe Tobie muszę podziękować za obie szanse które mi dałeś, głupio mi że zmarnowałem obie te szanse. TRZYMAJ SIĘ! @Cinek Dzięki za te rozmowy na ts i wspólną służbę. Mam nadzieję że się zobaczymy 🙂 @nacix dzięki za wspólną służbę i mile spędzony czas. @Venoomeq dzięki za wspólną służbę i lecisz po zarząd sapd! @wutka nie odwalaj tak 😆 @DonGrasso dzięki za wspólnie spędzony czas. @Wercia krótko z cadetami 😄 @xenon Postaw Safd na nogi pokaż im kto jest szefem. @ErdO dzięki że pokazałeś mi ten server 😆 @Ender_ kiedy vlider samc? Jeżeli kogoś zapomniałem to sorka trzymajcie się ❤️ 6 1 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek45 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 ta ch*j ci w pysk, wy***rdalaj elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Dla innych może byłeś chamem,dla mnie dobrą mordeczką 3maj się powodzenia w dalszym życiu szefie! ❤️ Edytowane 25 Stycznia 2022 przez RufuSs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Trzymaj się mordo powodzenia w życiu i w innym miejscu kontakt zostaje do zobaczyska 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 trzymaj się szkoda że tak się to skończyło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Nie spodziewałam się tego akurat po tobie jednakże trzymaj się tam Proja! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Tezymaj się proja! Powodzenia w życiu. 1 godzinę temu, pacek45 napisał: ta ch*j ci w pysk, wy***rdalaj elo Tobie tez i morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 1 godzinę temu, ProJa1111 napisał: Tobie muszę podziękować za obie szanse które mi dałeś, głupio mi że zmarnowałem obie te szanse. TRZYMAJ SIĘ! Fajnie się gadało na ts'ie, lecz to co zrobiłeś nie było na miejscu 😕 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 No debil, trzymaj się wariaciku zwariowany, wiem że jeszcze tu wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Szkoda , Ale i tak Dzięki za mój początek z Serwerem !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Trzymaj się kolego, ja tam Ciebie lubiłem i dalej lubię, a co do v-lidera SAMC to będę próbował! 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 W dniu 25.01.2022 o 21:50, pacek45 napisał: ta ch*j ci w pysk, wy***rdalaj elo a ty? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi