pokdawe Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : TSA Nick osoby oskarżonej : Apellovskyy Powód : bezpodstawne wstawianie minusów jak i problemy do mnie (Nie chce mi powiedzieć o co mu chodzi) Dowody : @0iqoski jak i inni członkowie mają podobne problemy (wiem że to nie dowód, ale nie nagrywam naszych rozmów) Oczekiwania : Degrad na niższą rangę/Wydalenie z frakcji. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez pokdawe Poprawa dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Chciałem tylko poinformować iż inni gracze nie są dowodami w skargach. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Apel lota, szykuj pożegnanie :tf: :tf: 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Skubany dopiero co wrócił, a już go wywalają, Niefartowna sytuacja 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 32 minuty temu, pokdawe napisał: bezpodstawne wstawianie minusów jak i problemy do mnie (Nie chce mi powiedzieć o co mu chodzi) Bezpodstawne wystawianie minusów... okej, daj mi kilka przykładów gdzie wystawiłem źle minusa, bezpodstawnie. Daj mi chociaż dwa argumenty co zrobiłem źle, jak powinien postąpić. 46 minut temu, pokdawe napisał: Dowody : @0iqoski jak i inni członkowie mają podobne problemy (wiem że to nie dowód, ale nie nagrywam naszych rozmów) Problemy? Jakie problemy? Przecież działam zgodnie z regulaminem. Nie złamałem regulaminu frakcji, gkf, serwera. W czym widzisz problem? https://youtu.be/ZLKZFtC0JBM - Taka osoba będzie mi rozkazywać? Stary... nie żartuj sobie nawet ze mnie. Szczerze? Nie mam pojęcia co ja mam tutaj napisać gdzie nie ma żadnych dowodów. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 fajne bardzo te dowody 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi