Kaczorowskyyy Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Nick : Kaczorowskyyy SID : 99529 Z jakiej frakcji chcesz odejść : Biznes Fabryka Aut Ranga posiadane we frakcji: Zastępca Kierownika Powód : Psycha siadła generalnie, znudziłem się już Fabryką. ___________________________________________________________________________________________ @*Pablo* Dzięki za szansę szefie, nie zmieniaj się, jeszcze tu wrócę. @grudzuu Jesteś kozakiem totalnym, też się nie zmieniaj, nara. @Myska Jeszcze wrócę, nie myśl, że się mnie pozbyłaś! @siasio2137 Kolejny kozak, siaska nie pozwól tej Fabryce upaść, jaraj kwiatki i baw się dobrze ❤️ @erniula Trzymaj się kozaku, idź jak najwyżej, może kiedyś będziesz Liderem tego przybytku. @TurboWojtek powodzenia na nowej posadzie mordo! Kocham was mordy, kiedyś wrócę silniejszy ❤️ Edytowane 7 Lutego 2022 przez Kaczorowskyyy 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 3maj się! ❤️ @TurboWojtek na v-lidera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Szkoda mordo myślałem że to żarty będziemy tęsknić wracaj do nas szybciutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 13 godzin temu, Wisnia0987 napisał: @TurboWojtek na v-lidera XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erniula Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 trzymaj się kaczor będziemy tęsknić za ta tobą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi