Skocz do zawartości

Skarga na Mathexu oskarżony przez MordeczkaPodScena

DiVinee
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MordeczkaPodScena

Nick pracownika frakcji: Mathexu

Opis sytuacji: Jeżdżąc wczoraj w nocy około godziny trzeciej, napotkałem się na ukrytą lawetę waszej frakcji w krzaku, była cała rozwalona a za kierownicą siedział właśnie oskarżony, sama ta sytuacja mnie zdziwiła bo stał na terenie bazy jakiejś organizacji, na dodatek wypisywałem do niego przez dobre 5 minut na co w ogólne nie reagował, więc postanowiłem pobiec po auto - zajęło mi to 2/3 minuty, gdy wróciłem na miejsce znowu zacząłem do niego pisać oraz taranować, na to również nie reagował, więc stwierdzam że był po prostu afk.

Dowody ( Koledzy nie są dowodami )

Coś od siebie: Liczę że zostanie on ukarany i to nie jakimś śmiesznym minusem XD, tylko degradacją i banem za samego afka - myślę że będzie to najbardziej sprawiedliwe bo jest wysoko u was w frakcji oraz pełni role administratora na serwerze i uważam że nie jest to dobre zachowanie jak na osobę z tymi funkcjami, na dodatek moim zdaniem nie daje dobrego przykładu akademikom/graczom.

Edytowane przez DiVinee
  • Like 6
  • Haha 4

Witam serdecznie czytających. Zaczniemy od początku, po wyczyszczeniu całej mapy z użytkownikiem @Mietek_89 z zalegających aut postanowiłem się ustawić w mało widocznym miejscu na mapie akurat padło to tutaj. Na serwisie nie było jakoś dużo graczy i pozwoliłem sobie odpalić film w tle do godziny jeśli dobrze pamiętam 2:20 siedziałem przy komputerze co jakiś czas altabując sprawdzałem czy nikt nie wysłał żadnego awf'a w consoli. Iż nic nie mówiliście na voice chacie jest to oczywiste ze wam nic nie odpowiedziałem, o godzinie 2:30(tu nie jestem pewien zaaktualizuje to jak wbije na serwis) support @Linde wbił na kanał TS3 i się spytał czy jestem, odpowiedziałem mu że tak lecz niestety po kolejnym altabowaniu z crushowało mi MTA, więc poprosiłem Linde by mi dał kicka co też zrobił. Co do kary zostawię to @Smallspy. z mojej strony jedynie mogę przeprosić osoby "poszkodowane" i obiecać ze więcej taka sytuacja się nie powtórzy. A i tak dodam żadnego szkoleniowca nie posiadam we frakcji San Andreas Road Assistance, więc @DiVinee nie wiem skąd posiadałeś takie info lecz jest niestety fałszywe.

Edytowane przez mathexu
  • Like 4
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Godzinę temu, mathexu napisał:

Na serwisie nie było jakoś dużo graczy i pozwoliłem sobie odpalić film w tle do godziny jeśli dobrze pamiętam 2:20 siedziałem przy komputerze co jakiś czas altabując

Nie wiem czy usprawiedliwia cię to od afczenia, nabijałeś sobie minuty i pieniądze nic nie robiąc. Co do altabowania nie sądzę żebyś to robił, venuz stał przy tobie dobre 15 minut i nic, również ja ci spamiłem na pm i ani razu nie odpisałeś 

nic nie mówiliście na voice chacie jest to oczywiste ze wam nic nie odpowiedziałem

Venuz oraz Xenon nie raz powiedzieli coś na vc, można to nawet zobaczyć po prawej stronie

A i tak dodam żadnego szkoleniowca nie posiadam we frakcji San Andreas Road Assistance, więc @DiVinee nie wiem skąd posiadałeś takie info lecz jest niestety fałszywe.

Wiem o tym, zostałem wprowadzony w błąd, dlatego też edytowałem tam ten fragment

Tak jak pisałem.

1 godzinę temu, mathexu napisał:

Co do kary zostawię to @Smallspy. z mojej strony jedynie mogę przeprosić osoby "poszkodowane" i obiecać ze więcej taka sytuacja się nie powtórzy.

Nie zmuszam Cię do wierzenia w to co napisałem, lecz taka była prawda. Życzę udanego wieczoru.

Edytowane przez mathexu

20 godzin temu, mathexu napisał:

Witam serdecznie czytających. Zaczniemy od początku, po wyczyszczeniu całej mapy z użytkownikiem @Mietek_89 z zalegających aut postanowiłem się ustawić w mało widocznym miejscu na mapie akurat padło to tutaj. Na serwisie nie było jakoś dużo graczy i pozwoliłem sobie odpalić film w tle do godziny jeśli dobrze pamiętam 2:20 siedziałem przy komputerze co jakiś czas altabując sprawdzałem czy nikt nie wysłał żadnego awf'a w consoli. Iż nic nie mówiliście na voice chacie jest to oczywiste ze wam nic nie odpowiedziałem, o godzinie 2:30(tu nie jestem pewien zaaktualizuje to jak wbije na serwis) support @Linde wbił na kanał TS3 i się spytał czy jestem, odpowiedziałem mu że tak lecz niestety po kolejnym altabowaniu z crushowało mi MTA, więc poprosiłem Linde by mi dał kicka co też zrobił. Co do kary zostawię to @Smallspy. z mojej strony jedynie mogę przeprosić osoby "poszkodowane" i obiecać ze więcej taka sytuacja się nie powtórzy. A i tak dodam żadnego szkoleniowca nie posiadam we frakcji San Andreas Road Assistance, więc @DiVinee nie wiem skąd posiadałeś takie info lecz jest niestety fałszywe.

Co masz na swoją obronę oprócz Linde?

Szczerzę  to raczej ciężko mieć jakąkolwiek inna obronę w tej sytuacji. Na TS'ie powiedziałaś że logów sprawdzać nie będziesz a pomiędzy godz 12-1:00 wpisywałem S2. Mógł to widzieć jakiś pracownik SARY lecz nie wiem kto wtedy był.

Edytowane przez mathexu

3 godziny temu, Smallspy. napisał:

Co masz na swoją obronę oprócz Linde?

Witam, pozwolę sobie się wypowiedzieć ponieważ byłem przy całej sytuacji (nawet i na filmiku) siedziałem wtedy z Linde jak i Mathexu na kanale SARY i faktycznie miał on crasha zresztą wcześniej pokazywałem własnie Mathexowi nowy film Xenona.

• Like 2
  • Haha 2

7 godzin temu, venuz napisał:

Witam, pozwolę sobie się wypowiedzieć ponieważ byłem przy całej sytuacji (nawet i na filmiku) siedziałem wtedy z Linde jak i Mathexu na kanale SARY i faktycznie miał on crasha zresztą wcześniej pokazywałem własnie Mathexowi nowy film Xenona.

Chciałbym przypomnieć że nawet w samym wzorze skargi jest jasno napisane: ( koledzy nie są dowodami )

Więc zbędna wypowiedź chyba że sypniesz konkretem 
Edytowane przez DiVinee
  • Haha 2

3 godziny temu, DiVinee napisał:

wzorze skargi

Do wzoru mają się stosować osoby które piszą skargę, uważasz ze osoba na którą piszesz skargę będzie miała jakieś nagranie z całego dnia czy co bo nie czaje? W jaki inny sposób ktoś z "oskarżanych" ma się obronić? Nigdy nie wiadomo kiedy kto na Ciebie skargę napiszę.

Edytowane przez mathexu
  • Like 1

hmmmm, co my mamy o tym myśleć, jako pracownik we frakcji SARA nie powinien siedzieć na AFK ale rola odministratora tu nic nie zmienia każdy jest człowiekiem i ma prawko na odpoczynku 😑, jak dla mnie minus za rozwaloną lawetę powinien być 😬😬😬 żadnej innej kary bym nie wstawił.

• Haha 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.