MichuTM Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Nick : MichuTM SID : 45754 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A. Medical Center Ranga posiadane we frakcji: Zarząd - Profesor off Medicine I (10) / Lider Air Unit / Szkoleniowiec Akademii / Egzaminator. powód : wypalenie się frakcja, brak checi wchodzenia na sluzbe. Chciałbym podziękować @Borsuczek za danie szansy w zarządzie SAMC, mam nadzieje że dobrze się spełniłem oraz podziekowac za to ile czasu spedzalismy razem na sluzbie jak i poza nią. Również chciałbym podziękować @Wojtini za to że za każdym razem jeśli czegoś potrzebowałem, był w stanie mi pomóc oraz za te spędzony tysiace godzin rozmawiając lub też pełniąc służbe, Dzięki brat ❤️ Ostatnią osobą jakiej chciałbym podziękować w frakcji jest to @SzymeK* jakby nie patrole lub sama służba z tobą znudziło by mi się to juz dawno. Dziękuję ci za spędzone godziny na słuzbie jak i na rozmowach na ts'ie. Pnij się do góry w frakcji! ps. Kocham was pamiętajcie ❤️ Edytowane 18 Marca 2022 przez MichuTM 1 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Dziękuje ci za spędzaną służbę ,szkolenia za grę w Cs i pamiętaj wracaj do nas Wspominaj nas cieplutko 😄 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Pozdro Michał, trzymaj się szefito ❤️ 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 3maj się może kiedyś jeszcze spotkamy się w samc. Dobrze wykonałeś swoją robotę "nakleja plasterek 0rp" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 No co Michu, wytrwałości na nowo obranej drodze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Elo, powodzenia na dalszej drodze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie spodziewałem się takiego ruchu z twojej strony…. No ale cóż, trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 TF TF michu mam nadzieje że jeszcze razem sobie pogramy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 a ja... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 dardkdkktedymaj się:( ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 To jaka teraz frakcja XD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, suchapanda napisał: To jaka teraz frakcja XD? No niestety żadna 😕 to już koniec Walu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Trzymaj się, dzięki za chwile w SAMC! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Trzym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi