Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z SAMC

Borsuczek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Borsuczek

SID : 32936

z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC 

Ranga posiadane we frakcji: Hospital Manager (lider)

powód : Wypalenie brak chęci życie prywatne 

@Wojtini dziękuje za te wspaniałe chwile w tej frakcji i za pomoc w jej prowadzeniu.
@MichuTM oraz @SzymeK* to był dobry wybór żeby was dać na zarząd dziękuje za te chwile jak i za pomoc.
@Smallspy. Przepraszam obiecywałem co innego ale nie da się już.

Edytowane przez Borsuczek
  • Like 5
  • Haha 6
  • Smutny 23

unknown.png
Witam drogie kolesiostwo. Widzę, że po "dramie" z dnia 25.02.2022 nie minął nawet miesiąc, a nasz kochany lider frakcji SAMC już się wykrzaczył. Czyżby marzenia Pana Nostalclosa się spełniły? Wydaję mi się, że w ciągu roku będziemy doświadczać takiego tematu przynajmniej trzy razy. Zabawna sytuacja, bo z tego co mi wiadomo z ostatniej "dramy", to Pan @Borsuczek zapierał się przy swoim i nie chciał przyznać, że jest on tak samo słabym liderem jak inni i chciał tak samo naprawić tą frakcję jak inni. Prawda jest taka, że nie ważne kto będzie liderem frakcji na tym serwerze, to i tak nic to nie zmieni, ponieważ mentalność tutejszych graczy jest dosyć dziecinna. Mianowicie frakcja SAMC wymaga dość obszernego i profesjonalnego RP, a jeżeli 70% graczy na tym serwerze należy do grupy dzieci bądź osób niedojrzałych to ta frakcja nigdy nie stanie na nogi (chyba że kolejny lider postanowi napisać materiał, który będzie polegał na przyjechaniu, napisaniu 5 linijek i pojechaniu na szpital, na którym ratownik powie "Koniec RP z powodu braku SOR, dziekuje i polecamy się na przyszłość".

Kolejną sprawą którą warto poruszyć to są wymagania na lidera frakcji. Pan @Borsuczek nie spełniał nawet 1/3 tych wymagań, a bez względu na to Główna Komisja Frakcyjna postanowiła go wziąć na lidera. Nie wiem kto tutaj popełnił błąd... Czy Pani Smallspy, bo bierze na liderów osoby niedojrzałe, niepotrafiące się zachowywać w jakiejkolwiek sytuacji i wyzywające inne osoby (często też wyżej niż one same) bez powodu, czy osoby piszące podanie wiedząc, że i tak temu nie podołają i robią to tylko by "poszpanować" przed kolegami z serwera. Może rok 2021 i początek roku 2022 skłoni chociaż GKF do przemyślenia, co robią źle i zaczną wprowadzać jakieś zmiany, które chociaż w części poprawią poziom RP na serwerze (bo jak narazie to spotykamy się jedynie z brakiem szacunku do drugiej osoby, szpanerstwem oraz osobami typu Australopitek, który potrafi tylko nawalać kamieniami w głowę ludzi myślących racjonalnie.

Nie chcę się zniżać do poziomu odchodzącego lidera, jednak jeżeli spotka mnie to samo w komentarzach, co Pana Nostalclosa, który ma teraz nick @Konto Zbanowane z niewiadomego powodu, to nie będę miał wyjścia i będę zmuszony wykorzystać tą część słownika języka polskiego, którą nazywamy "przeklęstwami". No cóż, frakcja SAMC nie ma poraz kolejny lidera i z pewnością kolejny lider, który przyjdze na tak zepsuty serwer postanowi uciec tak najdalej, jak to się tylko da. Nie szanuje Pana @Borsuczek za jego ignorancje w stosunku do zarzutów napisanych przez uzytkownika podanego powyżej jak i za to, że u tego Pana nie ma za kszty szacunku do drugiej osoby, która mu nic nie zrobiła.

Nie pozdrawiam, osoba którą pewnie i tak wszyscy poznają po długości wiadomości xD

• Like 11
  • Haha 1

Godzinę temu, takonormalnie123 napisał:

B0RSUK CZŁOWIEK SUKCESU, CHCIAŁEM TYLKO CIĘ POINFORMOWAĆ, ŻE NAD TWOIM DOMEM JEST SATELITA STARLINK ZSRR I JUTRO O GODZINIE 17:03 ZOSTANIE SPUSZCZONA BOMBA ATOMOWA TAKA JAK NA NAGASAKI. PÓKI MOŻESZ RATUJ SIĘ I EWAKUUJ OKOLICE.

Jeb*ć spokój w nie życiu będę miał 

Edytowane przez Borsuczek
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.