Skocz do zawartości

Skarga na członka biznesu G4z3n

Barski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Bary_
Nick pracownika: @bladykillerPL
Opis sytuacji: Więc słowem wstępu, członek biznesu przyjechał na miejsce wypadku - gdzie utrudniał naszą pracę, oczywiście jeszcze w roli wyjaśnienia, skarga jest za złe reprezentowanie biznesu po przez członkostwo w nim, przejdźmy do rzeczy, mój oficer Shezzy miał go w radiowozie, gdzie osobnik czekał na transport do aresztu stanowego w hrabstwie Red County, kolejno był nie spokojny zwracał się do nas wulgarnymi zwrotami - co rozumiem po części. Teraz uderzmy w samo sedno sprawy, kiedy osobnik pojawił się u mnie w radiowozie gdzie byliśmy w drodze do aresztu zaczął mi życzyć śmierci oraz mojej rodzinie, co jest zbyt srogą przesadą - że przez zamknięcie w radiowozie głupiej gry o murzynie kradnącym rower, człowiek jest w stanie się posunąć do aż takiego czynu. Wyzwiska co prawda w moją stronę a dokładnie w mą personę jakoś zbytnio nie zabolały, bardziej mnie dotknął sam fakt "wjazdu" na rodzinę - życzenia jej śmierci. 

Ps. W dodatku osoba lognęła.

Dowody(potwierdzone ss): https://imgur.com/a/Gf8CTnO
Oczekiwania: Szczerze? To wydalenie, ponieważ jest to AŻ zbyt słabe zachowanie, które nie powinny mieć miejsca.

Edytowane przez Bary_
  • Like 12
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.