Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Arhael napisał: Nikt z was nie poniósł konsekwencji za to co robiliście na dsc. Pomijam fakt udostępnianie przez pewną osobe linkę z zaproszeniem gdzie dołączały pewne osoby i trollowały na pogaduchach. Wyjasnisz mi jak mam linka zrobic jezeli : 1. nie mam rangi do tego 2. na dc mnie juz nawet nie ma? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Teraz, Hakari napisał: Wyjasnisz mi jak mam linka zrobic jezeli : 1. nie mam rangi do tego 2. na dc mnie juz nawet nie ma? Ty dobrze wiesz o czym mówię. Z mojej strony to wszystko, gdy będę ponownie potrzebny to się wypowiem. Z fartem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Leje z was Widać co władza robi z ludźmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 9 minut temu, Arhael napisał: Ty dobrze wiesz o czym mówię. Z mojej strony to wszystko, gdy będę ponownie potrzebny to się wypowiem. Z fartem! wyjasnij mi tylko JAK i KIEDY moglem linka zrobic dobra? Jak mi to wyjasnisz i dasz dowod ze to ja to z mila checia powiem tyle, @Smallspy. zgadzam sie na perma jesli arhael UDOWODNI ze to ja badz ze ja jestem wlascicielem chociaz JEDNEGO linku do discorda fabryki Kolejny przyklad "pracownika" fabryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 siemano kurwa jestem rudy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 A ja brązowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyKid Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 siemano wariaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Kaziu.PDW napisał: eo powodzenia siemano kurwa kazik cr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Smallspy jak cos to siedze poczekalnia na tsie, mozna mnie movnac na kanal w razie pytan dodatkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyKid Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @Arhael waruj SIEMANO ANDZIA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Hakari napisał: Smallspy jak cos to siedze poczekalnia na tsie, mozna mnie movnac na kanal w razie pytan dodatkowych. to wyjdz bo ja nmg wejsc bo miejsca zajmujesz czaisz kolo 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 26 minut temu, Hakari napisał: wyjasnij mi tylko JAK i KIEDY moglem linka zrobic dobra? Jak mi to wyjasnisz i dasz dowod ze to ja to z mila checia powiem tyle, @Smallspy. zgadzam sie na perma jesli arhael UDOWODNI ze to ja badz ze ja jestem wlascicielem chociaz JEDNEGO linku do discorda fabryki Kolejny przyklad "pracownika" fabryki. Ja nigdzie nie napisałem o robieniu linku 🙂 Czytaj ze zrozumieniem czasami ;! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Teraz, Arhael napisał: Ja nigdzie nie napisałem o robieniu linku 🙂 Czytaj ze zrozumieniem czasami ;! To jak mam ci linka komus udostepnic nie posiadajac go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Teraz, Hakari napisał: To jak mam ci linka komus udostepnic nie posiadajac go? Nigdzie nie było napisane o udostępnianiu linka. Było napisane o wchodzenie z drugiego/innego konta na dsc przez udostępniony przez kogoś(nie was) zapro. Zaproszenie przez które wchodziły te osoby już znikło więc nie powiem które to było konkretnie. @BillyKid siema kidosie, słyszałem że dalej tam warczysz pod blokami jak ostatnio 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Arhael napisał: Było napisane o wchodzenie z drugiego/innego konta na dsc przez udostępniony przez kogoś(nie was) zapro. Koszmar.Koniec świata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Arhael napisał: Nigdzie nie było napisane o udostępnianiu linka. Było napisane o wchodzenie z drugiego/innego konta na dsc przez udostępniony przez kogoś(nie was) zapro. Zaproszenie przez które wchodziły te osoby już znikło więc nie powiem które to było konkretnie. @BillyKid siema kidosie, słyszałem że dalej tam warczysz pod blokami jak ostatnio 😄 To czemu mowisz ze to ja lub ktos inny wbil do was na dc? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyKid Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 22 minuty temu, Arhael napisał: Nigdzie nie było napisane o udostępnianiu linka. Było napisane o wchodzenie z drugiego/innego konta na dsc przez udostępniony przez kogoś(nie was) zapro. Zaproszenie przez które wchodziły te osoby już znikło więc nie powiem które to było konkretnie. @BillyKid siema kidosie, słyszałem że dalej tam warczysz pod blokami jak ostatnio 😄 pod blokiem to bym cie zgwałcił 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Teraz, kwak napisał: ale ty masz 12 lat . ty nic wiecej XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BillyKid Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 10 minut temu, kwak napisał: ale ty masz 12 lat . kim ty jestes ze tak spytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 10 minut temu, kwak napisał: ale ty masz 12 lat . siemano ale jedziesz z nim o co ci hodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 witam ja tu tylko po repke, @Dzimipo ctm 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Idę po popcorn 😄 , większej komedii nie było przy wywaleniu mnie, ale że Pablo ? Taki uczynny gracz który pchał się na siłę na Liderkę i trzyma się na niej krócej niż ja? 5 miesięcy ledwo minęło a on już ma skargi za nieaktywność... Mi to takie coś pisano czy zarzucano po półtora roku więc gratulacje 😄 4 godziny temu, Arhael napisał: Wracając jeszcze do tego "odwalania" nie jestem typem gracza która odwala, nikt nigdy nie widział mnie żebym odwalał na służbie [ po za duty admina kiedyś ale to wiecie zabawa też musi być zwłaszcza w nocy ] więc nie możesz mi udowodnić tego "odwalania". Tak Arhael, Ty jesteś najbardziej cacy z całego serwera, powinieneś być w Zarządzie taki z Ciebie ,,uczynny " gracz, ale chyba nie pamiętasz co odwalałeś w Fabryce jak byłeś w niej za moich czasów, chyba czas zainwestować w Bilobil, ez. Pozdrawiam tych ze starej ekipy Fabryki co jeszcze się tam trzymają, bo parę was jest. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Izaa93 3 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Izaa93 napisał: Idę po popcorn 😄 , większej komedii nie było przy wywaleniu mnie, ale że Pablo ? Taki uczynny gracz który pchał się na siłę na Liderkę i trzyma się na niej krócej niż ja? 5 miesięcy ledwo minęło a on już ma skargi za nieaktywność... Mi to takie coś pisano czy zarzucano po półtora roku więc gratulacje 😄 Tak Arhael, Ty jesteś najbardziej caccy z całego serwera, powinieneś być w Zarządzie taki z Ciebie ,,uczynny " gracz, ale chyba nie pamiętasz co odwalałeś w Fabryce jak byłeś za moich czasów, ez. Pozdrawiam tych ze starej ekipy Fabryki co jeszcze się tam trzymają, bo parę was jest. IZAAA WRACAJ NA FABRYKE :C akurat lider sie zwolni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 10 minut temu, Izaa93 napisał: Idę po popcorn 😄 , większej komedii nie było przy wywaleniu mnie, ale że Pablo ? Taki uczynny gracz który pchał się na siłę na Liderkę i trzyma się na niej krócej niż ja? 5 miesięcy ledwo minęło a on już ma skargi za nieaktywność... Mi to takie coś pisano czy zarzucano po półtora roku więc gratulacje 😄 Tak Arhael, Ty jesteś najbardziej cacy z całego serwera, powinieneś być w Zarządzie taki z Ciebie ,,uczynny " gracz, ale chyba nie pamiętasz co odwalałeś w Fabryce jak byłeś w niej za moich czasów, chyba czas zainwestować w Bilobil, ez. Pozdrawiam tych ze starej ekipy Fabryki co jeszcze się tam trzymają, bo parę was jest. Święty nie jestem ale za twoich czasów w fabryce nie byłem możliwe że pomyliłaś osoby bo ja odszedłem jak jeszcze Randy miał lidera ^-^. Wyjdz tej kotłowni wreszcie bo mylisz się trochę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Arhael napisał: Święty nie jestem ale za twoich czasów w fabryce nie byłem możliwe że pomyliłaś osoby bo ja odszedłem jak jeszcze Randy miał lidera ^-^. Wyjdz tej kotłowni wreszcie bo mylisz się trochę. no i powodzenia w dalszym szukaniu sooby ktorej dupe wylizesz. Tyle powiem. Nie milego wieczoru dziadek ci zycze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi