Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na Pablo

Hakari
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Arhael napisał:

Nikt z was nie poniósł konsekwencji za to co robiliście na dsc.

Pomijam fakt udostępnianie przez pewną osobe linkę z zaproszeniem gdzie dołączały pewne osoby i trollowały na pogaduchach. 

Wyjasnisz mi jak mam linka zrobic jezeli :

1. nie mam rangi do tego 
2. na dc mnie juz nawet nie ma?

• Like 1

9 minut temu, Arhael napisał:

Ty dobrze wiesz o czym mówię. Z mojej strony to wszystko, gdy będę ponownie potrzebny to się wypowiem. Z fartem!

wyjasnij mi tylko JAK i KIEDY moglem linka zrobic dobra? Jak mi to wyjasnisz i dasz dowod ze to ja to z mila checia powiem tyle, @Smallspy. zgadzam sie na perma jesli arhael UDOWODNI ze to ja badz ze ja jestem wlascicielem chociaz JEDNEGO linku do discorda fabryki

Kolejny przyklad "pracownika" fabryki. 

516753387_Zrzutekranu(23).thumb.png.d37877b6a67a2e441d5653e4a9d1794b.png

26 minut temu, Hakari napisał:

wyjasnij mi tylko JAK i KIEDY moglem linka zrobic dobra? Jak mi to wyjasnisz i dasz dowod ze to ja to z mila checia powiem tyle, @Smallspy. zgadzam sie na perma jesli arhael UDOWODNI ze to ja badz ze ja jestem wlascicielem chociaz JEDNEGO linku do discorda fabryki

Kolejny przyklad "pracownika" fabryki. 

516753387_Zrzutekranu(23).thumb.png.d37877b6a67a2e441d5653e4a9d1794b.png

Ja nigdzie nie napisałem o robieniu linku 🙂 

Czytaj ze zrozumieniem czasami ;! 

• Haha 1

Teraz, Hakari napisał:

To jak mam ci linka komus udostepnic nie posiadajac go?

Nigdzie nie było napisane o udostępnianiu linka.

Było napisane o wchodzenie z drugiego/innego konta na dsc przez udostępniony przez kogoś(nie was) zapro.
Zaproszenie przez które wchodziły te osoby już znikło więc nie powiem które to było konkretnie.

@BillyKid siema kidosie, słyszałem że dalej tam warczysz pod blokami jak ostatnio 😄

• Like 1

4 minuty temu, Arhael napisał:

Było napisane o wchodzenie z drugiego/innego konta na dsc przez udostępniony przez kogoś(nie was) zapro.
Zaproszenie przez które wchodziły te osoby już znikło więc nie powiem które to było konkretnie.

@BillyKid siema kidosie, słyszałem że dalej tam warczysz pod blokami jak ostatnio 😄

To czemu mowisz ze to ja lub ktos inny wbil do was na dc?

• Like 1

22 minuty temu, Arhael napisał:

pod blokiem to bym cie zgwałcił 

• Like 3

Idę po popcorn 😄  , większej komedii nie było przy wywaleniu mnie, ale że Pablo ? Taki uczynny gracz który pchał się na siłę na Liderkę i trzyma się na niej krócej niż ja?  5 miesięcy ledwo minęło a on już ma skargi za nieaktywność... Mi to takie coś pisano czy zarzucano po półtora roku więc gratulacje 😄 

4 godziny temu, Arhael napisał:

Wracając jeszcze do tego "odwalania" nie jestem typem gracza która odwala, nikt nigdy nie widział mnie żebym odwalał na służbie [ po za duty admina kiedyś ale to wiecie zabawa też musi być zwłaszcza w nocy ] więc nie możesz mi udowodnić tego "odwalania".

Tak Arhael, Ty jesteś najbardziej cacy z całego serwera, powinieneś być w Zarządzie taki z Ciebie ,,uczynny " gracz, ale chyba nie pamiętasz co odwalałeś w Fabryce jak byłeś w  niej za  moich czasów, chyba czas zainwestować w Bilobil, ez.

Pozdrawiam tych ze starej ekipy Fabryki co jeszcze się tam trzymają, bo parę was jest.

Edytowane przez Izaa93
  • Like 3
  • Haha 4
  • Smutny 1

3 minuty temu, Izaa93 napisał:

Idę po popcorn 😄  , większej komedii nie było przy wywaleniu mnie, ale że Pablo ? Taki uczynny gracz który pchał się na siłę na Liderkę i trzyma się na niej krócej niż ja?  5 miesięcy ledwo minęło a on już ma skargi za nieaktywność... Mi to takie coś pisano czy zarzucano po półtora roku więc gratulacje 😄 

Tak Arhael, Ty jesteś najbardziej caccy z całego serwera, powinieneś być w Zarządzie taki z Ciebie ,,uczynny " gracz, ale chyba nie pamiętasz co odwalałeś w Fabryce jak byłeś za moich czasów, ez.

Pozdrawiam tych ze starej ekipy Fabryki co jeszcze się tam trzymają, bo parę was jest.

IZAAA WRACAJ NA FABRYKE :C
akurat lider sie zwolni

• Haha 1

10 minut temu, Izaa93 napisał:

Tak Arhael, Ty jesteś najbardziej cacy z całego serwera, powinieneś być w Zarządzie taki z Ciebie ,,uczynny " gracz, ale chyba nie pamiętasz co odwalałeś w Fabryce jak byłeś w  niej za  moich czasów, chyba czas zainwestować w Bilobil, ez.

Święty nie jestem ale za twoich czasów w fabryce nie byłem możliwe że pomyliłaś osoby bo ja odszedłem jak jeszcze Randy miał lidera ^-^.

Wyjdz tej kotłowni wreszcie bo mylisz się trochę. 

• Like 1
  • Haha 1

3 minuty temu, Arhael napisał:

Święty nie jestem ale za twoich czasów w fabryce nie byłem możliwe że pomyliłaś osoby bo ja odszedłem jak jeszcze Randy miał lidera ^-^.

Wyjdz tej kotłowni wreszcie bo mylisz się trochę. 

no i powodzenia w dalszym szukaniu sooby ktorej dupe wylizesz. Tyle powiem. Nie milego wieczoru dziadek ci zycze.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.