dipek Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Osoba oskarżająca: @dipek Osoba oskarżona: @ProJa1111 Opis sytuacji: Co tu dużo gadać gościu załatwia sprawy prywatne na duty. Dowód: Na mapie widać że na duty jest. Coś od siebie: Minus czy cos. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Masz konkretniejszy dowód bo jak widać ma tym screenie to tylko w urzędzie jest a nie ma więcej osób jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZydoWoZ Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 O ile wiem to żaden pracownik frakcji nie może być w urzędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 ja za takie cos lote dostałem także XD 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Pracownik złamał punkt z regulaminu tj. Załatwiał sprawy prywatne na służbie, tym samym otrzyma on minusa - akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi