Hakari Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Twój nick: Hakari Nick pracownika: Kazik Opis sytuacji: Jestem sobie klientem, siedzialem na terenie fabryki i nagle kazik do mnie podchodzi i prosi o wyjscie z interioru. Jak dostalem linka na forum od @TurboWojtek i odszedlem pare metrow to sie znalazlem przed fabryka po sprawdzeniu cen aut. Okazalo sie ze @Cinekmnie wytepal z interioru na zyczenie Kazika. Troche pozniej jak jeszcze czekalem na kolege ktory mial do mnie podjechac na fabryke swoim autem kazik napisal reporta o wytepanie mi pojazdu z przed fabryki, uprzedzalem kazika zeby nie wytepywal ale i tak zawolal suporta ktory to zrobil. Inna sytuacja z innego dnia : Zamowilem u kazika pojazd poczym ten sobie poszedl zejsc z duty i powiedzial ze "on juz leci" i mi nie zamowi. Rozbawilo mnie to poniewaz caly czas po moim odjechaniu potem stal na fabryce. Dowody(potwierdzone ss): https://imgur.com/a/PIiDBFg Drugi film moge wyslac osobie ktora sie zajmie ta sprawa kazika. Uprzedzam ze ma sie tym zajac turbowojtek badz bartitm (pablo nie wbil na forum od dnia 13kwietnia) Oczekiwania: 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Podeślij te dowody mi na discordzie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zapoznałem się z dowodami więc tak miał on ci prawo zamówić te auto skoro go o to prosiłeś więc pracownik zostaje ukarany minusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi