joika;7 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Nick : joika;7 SID : 62985 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA ❤️ Ranga posiadane we frakcji: Menadżer powód : Zerowe chęci i totalne znudzenie. Po mocno ponad roku odchodzę z tej pięknej frakcji jak wcześniej napisałem przez brak chęci i znudzenie bo nie daje mi to już takiej radości i przyjemności z gry jak kiedyś. Nie chce siedzieć na siłę robiąc marne 2-3h tygodniowo i zajmując tylko miejsce dla innych gdzie są o wiele bardziej zaangażowani i aktywni. Tutaj chciałbym również podziękować wszystkim z frakcji za te piękne chwile i cały 2021 rok bo był to jeden z lepszych czasów który mogłem przeżyć, często poprawialiście mi humor czy na spotkaniach czy po prostu rozmawiając. Wszystkie eventy, konwoje itp. dało mi to nie zapomniane wspomnienia które zostaną ze mną na pewno na długo. Dziękuje każdemu z osobna za ten czas i w ogóle za wszystko. Trzymajcie się, może kiedyś jeszcze się zobaczymy na duty <3. 3 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Trzymaj się Wiktor! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Trzymaj się ! Liczymy na powrót ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Hej, czyta mi się to z żalem naprawdę... byłeś i jesteś mega zaangażowaną osobą jeżeli chodzi o frakcję TSA, dziękuje ci Wiktor a dla innych po prostu joika za służbę w naszej frakcji. Z tego miejsca pragnę ci powiedzieć, że trafiasz na listę zasłużonych za liczne zasługi oraz za pracę i pomysłowość. Myślę, że się jeszcze zobaczymy, dziękuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 sadge trzymaj sie❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Trzymaj się Wiktor cieszę się że miałem przyjemność być razem z tobą w zarządzie. Mam nadzieję że, jeszcze kiedyś do nas zawitasz! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 No siema wariat 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Dzięki za wszystko jajko, obyśmy się jeszcze kiedyś zobaczyli na służbie. Trzymaj się :sadgi: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Papa Wiktor, jesteś giga kozakiem jajo, wracaj kiedyś ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reqx_ Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 trzymaj się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Trzymaj się joika, ty odwalaczu ulubiony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi