frivort Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) Nick : Friv0rt SID : 108923 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Kierowca powód :Brak motywacji. coś od siebie: Byłem i się przekonałem, Miła atmosfera naprawdę super było ale to nie dla mnie, nagle motywacja pękła i wyszło jak wyszło. Może kiedyś jeszcze wrócę do was❤️ Powodzenia innym Edytowane 23 Maja 2022 przez frivort Źle napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Serial to nie SID. Pod F5 go znajdziesz, uzupełnij poprawnie wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi