BigCarl Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nick : BigCarl SID : 74098 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Police Department Ranga posiadane we frakcji: Lieutenant, Investigative Bureau Associate Deputy Director powód : Jest kilka powodów, jednym z nich jest wypalenie. Nie długo wakacje przez co będe praktycznie nie aktywny na serwisie. Chciałbym podziękować całej frakcji SAPD za wspaniałą grę na serwisie. Będąc w SAPD poznałem wiele super osób, których nie zapomnę. Każda osoba we frakcji która jest lub była zostanie zapamiętana przeze mnie. Dziękuje wam za wszystko ❤️ 3 2 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 pap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się karzelek! Dzięki za wszystkie spędzone chwile na serwerze i ts a przede wszystkim za przygodę od akademii mam nadzieję że w przyszłości wrócisz i kontakt pozostanie. Życzę ci powodzenia na drodze którą obrałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 dobry ruch 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się mordzia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzym się eryczek ale przekope i tak masz 😉 do zobaczyska 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Elo BigCarl, stary dobry ruch w mojej opinii. Byłeś jednym z lepszych w tej frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nie no Smerfetka oszalałeś? Usuwaj to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się ty nasz kidosku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nie no karzeł, ty też? Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się i mam nadzieje że jeszcze zawitasz w naszych progach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 ajaj trzymaj sie eryku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Trzymaj się Eryk! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi