Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Redakcja San News-ADX_80kkk żegnajcie...

ADXPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :ADX_80kkk

SID :65797

z jakiej frakcji chcesz odejść :Redakcja Prasowa San News

Ranga posiadane we frakcji:Starszy Dziennikarz+Szkoleniowiec

powód :Mam dosyć vlidera Grandpa_Spectra (rocky_balboa) Który po powrocie rozpoczynał prowokacje w moją stronę które ignorowałem ale z czasem mi rozpoczęły nerwy puszczać oraz psychika się psuć przez co to skutkuje o to tym odejściem po siedmiu miesiącach w tym biznesie byłem wyzywany od najgorszych przez spectre i już mam po prostu go dość żegnajcie a pewnie small by odrzuciła skarge na spectre wiec no elo wrócił on po to żeby się poczuwać i tyle 
Lepiej odejść i dążyć do swoich marzeń niż być j**anym przez jakiegoś typa przez neta

@imgoresDzięki za szanse na szkoleniowcu było pięknie ale się to kończy
@N0duXxPozdro mordo oby ci szło dalej na tym zarządzie w sn życzę ci dalszych sukcesów w San news
@Straw_plTy to jesteś morda jak n0duxx pozdro i życze ci to co wyżej 
@ApellovskyyPowodzenia na szkoleniowcu
@EmentalerPowodzenia również na szkoleniowcu
@KeVeSPowodzenia w sn
@KsiondzBandziorek69Dzięki za wspólny czas na szkoleniowcu bylo zajebiscie 
@TurboWojtekJesteś kurwa the best najlepsza osoba jaką poznałem na tym serwie dzięki za to że mnie w każdej chwili wspierasz mordo 

Ogólnie pozdro całe san news oprócz dwóch osób których tu nie wymienie 

Edytowane przez ADXPL
tak
  • Like 1
  • Dzięki 2
  • Haha 1
  • Smutny 10

16 godzin temu, TurboWojtek napisał:

Szkoda no że się poddałeś ale zawsze będziesz mógł na mnie liczyć i kontakt jest trzymaj się i powodzenia w dalszej drodze 

Dzięki tobie tak naprawdę nie chciałem odchodzić z san news ale no co psycha siadła przez poczuwanie się spectry po jego powrocie do sn

6 godzin temu, ADXPL napisał:

Dzięki tobie tak naprawdę nie chciałem odchodzić z san news ale no co psycha siadła przez poczuwanie się spectry po jego powrocie do sn

ja nadal czekam w takim razie na wyjaśnienie i na skargę, a zapamiętaj se jedno, że słów do argumentów mam więcej niż ty screenów 💪💪💪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.