ADXPL Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Nick :ADX_80kkk SID :65797 z jakiej frakcji chcesz odejść :Redakcja Prasowa San News Ranga posiadane we frakcji:Starszy Dziennikarz+Szkoleniowiec powód :Mam dosyć vlidera Grandpa_Spectra (rocky_balboa) Który po powrocie rozpoczynał prowokacje w moją stronę które ignorowałem ale z czasem mi rozpoczęły nerwy puszczać oraz psychika się psuć przez co to skutkuje o to tym odejściem po siedmiu miesiącach w tym biznesie byłem wyzywany od najgorszych przez spectre i już mam po prostu go dość żegnajcie a pewnie small by odrzuciła skarge na spectre wiec no elo wrócił on po to żeby się poczuwać i tyle Lepiej odejść i dążyć do swoich marzeń niż być j**anym przez jakiegoś typa przez neta @imgoresDzięki za szanse na szkoleniowcu było pięknie ale się to kończy @N0duXxPozdro mordo oby ci szło dalej na tym zarządzie w sn życzę ci dalszych sukcesów w San news @Straw_plTy to jesteś morda jak n0duxx pozdro i życze ci to co wyżej @ApellovskyyPowodzenia na szkoleniowcu @EmentalerPowodzenia również na szkoleniowcu @KeVeSPowodzenia w sn @KsiondzBandziorek69Dzięki za wspólny czas na szkoleniowcu bylo zajebiscie @TurboWojtekJesteś kurwa the best najlepsza osoba jaką poznałem na tym serwie dzięki za to że mnie w każdej chwili wspierasz mordo Ogólnie pozdro całe san news oprócz dwóch osób których tu nie wymienie Edytowane 8 Czerwca 2022 przez ADXPL tak 1 2 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Tego się nie spodziewałem... Szkoda, że odchodzisz. Dziękuję za wspólne duty oraz piękne prowadzenie akademii. Trzymaj się ziomuś, kontakt musi być ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Szkoda Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Szkoda no że się poddałeś ale zawsze będziesz mógł na mnie liczyć i kontakt jest trzymaj się i powodzenia w dalszej drodze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Tak jak mówiłem wcześniej, powodzenia w życiu wariacie. Z fartem ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 zawsze warto spróbować, gadaliśmy na tsie, mówiłem ci coś, to znowu zacząłeś, no ale cześć 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cesc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 No to co powrócik będzie pisany 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Trzymaj się tam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Myślałem, że nie odejdziesz bo i tak bardzo długo wytrzymałeś u nas. Na szkoleniowcu ci szło naprawdę dobrze, no ale cóż… żegnaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 No co, trzymaj się! Powodzonka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Choć cie nie lubię to zgadzam się z tobą w stu procentach co do spectry. W sumie sam przez niego odszedłem. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez zlomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 16 godzin temu, TurboWojtek napisał: Szkoda no że się poddałeś ale zawsze będziesz mógł na mnie liczyć i kontakt jest trzymaj się i powodzenia w dalszej drodze Dzięki tobie tak naprawdę nie chciałem odchodzić z san news ale no co psycha siadła przez poczuwanie się spectry po jego powrocie do sn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Adios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 6 godzin temu, ADXPL napisał: Dzięki tobie tak naprawdę nie chciałem odchodzić z san news ale no co psycha siadła przez poczuwanie się spectry po jego powrocie do sn ja nadal czekam w takim razie na wyjaśnienie i na skargę, a zapamiętaj se jedno, że słów do argumentów mam więcej niż ty screenów 💪💪💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowciu Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Kiedy się sprzedasz do Wojtka że na chodniku stałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 22 minuty temu, serduszko napisał: ale jesteś gangsterem z Pruszkowa, ja pierdole... te Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 godziny temu, grandpa_spectra napisał: ja nadal czekam w takim razie na wyjaśnienie i na skargę, a zapamiętaj se jedno, że słów do argumentów mam więcej niż ty screenów 💪💪💪 Kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 5 godzin temu, Usak napisał: Kto nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi