Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Zakończenie służby Transport of San Andreas ~ JezyKK

JezyKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : JezyKK

SID : 87623

z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport of San Andreas

Ranga posiadane we frakcji: Zastępca Szefa (V-Lider)

powód : Każdy kiedyś musi zakończyć swoją przygodę 😞

Chciałbym jeszcze podziękować:

@knapix Dziękuję ci Maciuś za każdy piękny moment, możliwość bycia egzaminatorem, zastępcą menadżera, menadżerem oraz twoją prawą ręką jaką jest V-Lider. Jesteś wspaniały i trzymaj tą frakcję do końca serwera bo lepszego Lidera niż ty nigdy nie będzie!

@Apellovskyy Mateusz, od początku byłeś dla mnie wspaniałą osobą, bardzo dużo trudnych momentów z życia pokazało nam że trzeba być twardym a ty taki zawsze jesteś, dziękuję ci za każdy egzamin, współpracę w Zarządzie a na końcu bycie V-Liderami bo ty zawszę byłeś tym lepszym! Kocham cię jak brata ❤️ 

@Korneljaa Tobie muszę podziękować za każdą noc przegraną w gierki, rozmowy oraz wyzywanie się bo jesteś wspaniałą dziewczyną i zawsze nią będziesz. Bardzo mocno dziękuję ci za wszystko co dla mnie zrobiłaś ❤️  ps. Przyjadę tam kiedyś mały alkoholiku.

@Dzimipo Paweł, dobrze idzie ci bycie w zarządzie ale jeszcze lepiej odpierdalanie na Ts'ie XD. Jesteś super i mam nadzieję że będziesz siedział tutaj tyle ile możesz bo już niedługo sam wiesz co! 

@GambiPlejer Kacper, tobie dziękuję za dosyć krótką współpracę jako V-Liderzy oraz darcie na mnie mordy gdy coś źle zrobiłem Ps. Idz do roboty stary dziadu.

@BartiTM Powodzenia w USA lecz pamiętaj o TSA bo dostałeś super szansę której nie możesz zmarnować! 

@Arguś.exe Tobie drogi Bartku, chciałbym podziękować za tyle rozmów oraz pięknych momentów na serwerze jako TSA i SAPD ❤️ 

@Wercia Trzymaj się Weronika, jesteś super i dziękuję ci za tyle pomocy bo gdyby nie ty byłoby mi bardzo ciężko ❤️ 

@Myska Oj dużo się działo droga Emilko, natomiast chciałbym ci bardzo podziękować za tyle rozmów oraz współprac na serwerze ❤️ 

@Axose. @Ziober @Volterro @Adikkk @filipson @Kabuczi @Bombao420 @Sztynksu @krzywy @Bary_ @Dewen. @Cinek @DonGrasso @bagietmajster @NinjSS @Reqx_
Wam dziękuję za bardzo dużą ilość wspólnych współprac i pięknych momentów! 

@Filip731 @oliwierq26 Oczywiście was tutaj zabraknąć nie mogło, dziękuję wam że to właśnie wy ponownie przyprowadziliście mnie na Multi i tworzyłem tą piękną przygodę! 

Dziękuję wam jeszcze raz, jesteście wspaniali ❤️
(Czas zacząć emeryturkę XD)

• Like 1
  • Smutny 26

Trzymaj się JezyKK, dziękuje ci za wszystkie spędzone chwile w frakcji, za wszystkie spotkania TSA na których uczestniczyłeś. Zapamiętam cię na długi czas i zawszę będę wspominać ten pierwszy egzamin na adepcie. 

peepoCry.png

Edytowane przez Kabuczi
  • Dzięki 1

Ciężko mi to przechodzi przez gardło naprawdę, Adrian byłeś i będziesz zawszę wspaniałą dla mnie osobą, którą poznałem tak na dobrą sprawę przez serwer, serwer na którym razem gramy do dziś bo dziś jedna z naszych dróg się urywa. Dziękuję, że zająłeś godnie moje miejsce jak odszedłem z TSA na randze zarządowej. Z tego miejsca chciałbym ci niezmiernie podziękować w imieniu Zarządu frakcji jak i członków za służbę w Transport of San Andreas.  💓

• Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.