JezyKK Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Nick : JezyKK SID : 87623 z jakiej frakcji chcesz odejść : Transport of San Andreas Ranga posiadane we frakcji: Zastępca Szefa (V-Lider) powód : Każdy kiedyś musi zakończyć swoją przygodę 😞 Chciałbym jeszcze podziękować: @knapix Dziękuję ci Maciuś za każdy piękny moment, możliwość bycia egzaminatorem, zastępcą menadżera, menadżerem oraz twoją prawą ręką jaką jest V-Lider. Jesteś wspaniały i trzymaj tą frakcję do końca serwera bo lepszego Lidera niż ty nigdy nie będzie! @Apellovskyy Mateusz, od początku byłeś dla mnie wspaniałą osobą, bardzo dużo trudnych momentów z życia pokazało nam że trzeba być twardym a ty taki zawsze jesteś, dziękuję ci za każdy egzamin, współpracę w Zarządzie a na końcu bycie V-Liderami bo ty zawszę byłeś tym lepszym! Kocham cię jak brata ❤️ @Korneljaa Tobie muszę podziękować za każdą noc przegraną w gierki, rozmowy oraz wyzywanie się bo jesteś wspaniałą dziewczyną i zawsze nią będziesz. Bardzo mocno dziękuję ci za wszystko co dla mnie zrobiłaś ❤️ ps. Przyjadę tam kiedyś mały alkoholiku. @Dzimipo Paweł, dobrze idzie ci bycie w zarządzie ale jeszcze lepiej odpierdalanie na Ts'ie XD. Jesteś super i mam nadzieję że będziesz siedział tutaj tyle ile możesz bo już niedługo sam wiesz co! @GambiPlejer Kacper, tobie dziękuję za dosyć krótką współpracę jako V-Liderzy oraz darcie na mnie mordy gdy coś źle zrobiłem Ps. Idz do roboty stary dziadu. @BartiTM Powodzenia w USA lecz pamiętaj o TSA bo dostałeś super szansę której nie możesz zmarnować! @Arguś.exe Tobie drogi Bartku, chciałbym podziękować za tyle rozmów oraz pięknych momentów na serwerze jako TSA i SAPD ❤️ @Wercia Trzymaj się Weronika, jesteś super i dziękuję ci za tyle pomocy bo gdyby nie ty byłoby mi bardzo ciężko ❤️ @Myska Oj dużo się działo droga Emilko, natomiast chciałbym ci bardzo podziękować za tyle rozmów oraz współprac na serwerze ❤️ @Axose. @Ziober @Volterro @Adikkk @filipson @Kabuczi @Bombao420 @Sztynksu @krzywy @Bary_ @Dewen. @Cinek @DonGrasso @bagietmajster @NinjSS @Reqx_ Wam dziękuję za bardzo dużą ilość wspólnych współprac i pięknych momentów! @Filip731 @oliwierq26 Oczywiście was tutaj zabraknąć nie mogło, dziękuję wam że to właśnie wy ponownie przyprowadziliście mnie na Multi i tworzyłem tą piękną przygodę! Dziękuję wam jeszcze raz, jesteście wspaniali ❤️ (Czas zacząć emeryturkę XD) 1 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Trzymaj się JezyKK, powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Nara, Jezykk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Trzymaj się jezyk! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 nie. debil... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 żegnaj jezyk31pl (czy jakoś tak...) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabuczi Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Trzymaj się JezyKK, dziękuje ci za wszystkie spędzone chwile w frakcji, za wszystkie spotkania TSA na których uczestniczyłeś. Zapamiętam cię na długi czas i zawszę będę wspominać ten pierwszy egzamin na adepcie. Edytowane 12 Czerwca 2022 przez Kabuczi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ciężko mi to przechodzi przez gardło naprawdę, Adrian byłeś i będziesz zawszę wspaniałą dla mnie osobą, którą poznałem tak na dobrą sprawę przez serwer, serwer na którym razem gramy do dziś bo dziś jedna z naszych dróg się urywa. Dziękuję, że zająłeś godnie moje miejsce jak odszedłem z TSA na randze zarządowej. Z tego miejsca chciałbym ci niezmiernie podziękować w imieniu Zarządu frakcji jak i członków za służbę w Transport of San Andreas. 💓 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Oczekiwałem twojego przejęcia frakcji lecz szybciej doszło do twojego odejścia… Mimo wszystko trzymaj się Adrian! Jakiś kontakt zawsze będzie c; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwierq26 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Trzymaj się bracie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Trzymaj się Adrian, kontakt jest dalej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi