Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na V-lidera biznesu San News-Grandpa_Spectra

ADXPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, ADXPL napisał:

To dlaczego spectra do tej osoby napisał na pv ze jest kapusiem? Bo napisał do ciebie żebyś ogarnął spectre 

Smallspy w każdej chwili może zobaczyć chat zarządowy, nie masz do tego wglądu tu nie wiesz jak jest naprawdę. Po za tym to skarga dotyczy głównie ciebie i spectry, wiec po co to przenosić na innych członków biznesu? 

4 godziny temu, BigCarl napisał:

@ADXPL przestales straszyc cadetow na safd?

Nie, poczuwał się je#@ny na tym szkoleniowcu trochę za bardzo, stwierdziłem z kolegami z frakcji że go trochę ukrucimy. 

Potem się spłakał i odszedł.

Chciał bym wypowiedzieć się  a temat całej tej sytuacji iż jest ona popie0/0na, adix jako Twój stary kolega z frakcji dam ci radę, ogarnij się dla własnego dobra, wystarczająco się pogrążyłeś strasząc akademiie na SAFD nie wspominając o tej skardze na której przejechałeś się jeszcze bardziej.

Edit: To że spektra mówił do cb jak do "konfidenta" to akurat dobrze, rozpierda#@c się na u smallspy na każdego to też nie był dobry pomysł

Edytowane przez Hubson.Krul.Technika
  • Like 3

25 minut temu, Hubson.Krul.Technika napisał:

Nie, poczuwał się je#@ny na tym szkoleniowcu trochę za bardzo, stwierdziłem z kolegami z frakcji że go trochę ukrucimy. 

Chciał bym wypowiedzieć się  a temat całej tej sytuacji iż jest ona popie0/0na, adix jako Twój stary kolega z frakcji dam ci radę, ogarnij się dla własnego dobra, wystarczająco się pogrążyłeś strasząc akademiie na SAFD nie wspominając o tej skardze na której przejechałeś się jeszcze bardziej.

Edit: To że spektra mówił do cb jak do "konfidenta" to akurat dobrze, rozpierda#@c się na u smallspy na każdego to też nie był dobry pomysł

Co do tego masz rację ciągle ktoś napominał, że on się poczuł, ale nikt nie chciał wtedy tego potwierdzić, bo nie są "60", jak ja wbijałem na tsa i szkolenie, to był ład i porządek. Ale jak przed odejściem był to już tego nawet nie ukrywał ciągle mówił, że nie zajdą w tej frakcji tak jak on, a to tylko starszy sekcyjny, czy tak sekcyjny nie pamiętam. @ADXPL radzę ci usunąć tę skargę, bo narobisz sobie jeszcze więcej wrogów.

• Like 3

32 minuty temu, Hubson.Krul.Technika napisał:

szkoleniowiec i straszenie cadetow xDDDDDDD widac kogo krajnus wybieral

• Haha 1

Teraz, Krajnus227 napisał:

Z kąd miałem wiedzieć czy się poczuje na tym szkoleniowcu? ProJa nie odwalał.

co z tego ze proja nie odwalal adx to proja? XDDDD na twoim miejscu to bym obserwowal takich jak on albo sie pytal cadetow jak sie sprawuje albo cos bo jak dajesz takiemu typowi tak naprawde wolna reke to potem widzisz co sie dzieje 

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, BigCarl napisał:

co z tego ze proja nie odwalal adx to proja? XDDDD na twoim miejscu to bym obserwowal takich jak on albo sie pytal cadetow jak sie sprawuje albo cos bo jak dajesz takiemu typowi tak naprawde wolna reke to potem widzisz co sie dzieje 

Ale czy to moja wina? Przez cały czas, jak był w tej frakcji dobrze się sprawował i potrafił dużo. Jak pojawiła się nowa akademia to, musiałem kogoś dać na szkoleniowca, a i tak dostali 2 tygodniowy okras próbny, po to ,żeby zobaczyć jak będą się sprawować, a to że on odszedł, jak wyszło że się nad nimi znęca to nie moja wina.

2 minuty temu, Krajnus227 napisał:

Ale czy to moja wina? Przez cały czas, jak był w tej frakcji dobrze się sprawował i potrafił dużo. Jak pojawiła się nowa akademia to, musiałem kogoś dać na szkoleniowca, a i tak dostali 2 tygodniowy okras próbny, po to ,żeby zobaczyć jak będą się sprawować, a to że on odszedł, jak wyszło że się nad nimi znęca to nie moja wina.

bywa polecam jednak i tak uwazac na takich bo na poczatku moze byc gitem i spoko typem a potem moze byc kur** na niekorzysc twoja jak i wsm calej frakcji np adx XDDD

• Haha 1

14 minut temu, BigCarl napisał:

bywa polecam jednak i tak uwazac na takich bo na poczatku moze byc gitem i spoko typem a potem moze byc kur** na niekorzysc twoja jak i wsm calej frakcji np adx XDDD

Na takich, czyli jakich? Wydawał się gitem przez ten cały czas nie było z nim problemów to, co niby miałem innego o nim myśleć jak dobrze się sprawował.

1 minutę temu, Krajnus227 napisał:

Na takich, czyli jakich? Wydawał się gitem przez ten cały czas nie było z nim problemów to, co niby miałem innego o nim myśleć jak dobrze się sprawował.

za bardzo wierzysz ludziom tyle powiem ale no  adx to typ co jak dostanie duzo to odwala mu od tego trza chyba wrocic na stare smieci lulul

• Haha 1

17 minut temu, Hakari napisał:

Gratuluje skarga bedzie odrzucona poniewaz jest juz 3 strony, klasyczne unikanie odpowiedzialnosci osoby odpowiedzialnej za swoje cxyny wiec zrobmy offtopic aby zostalo odrzucone.

Ja już się na ten temat wypowiedziałem.

Tak jak hakiri wspomniał, ogarnijcie się z tym offtopiciem już.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.