Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejscie z SN

Myska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Myska napisał:

Nick : Myska 

SID :  98608 

z jakiej frakcji chcesz odejść : biznes SN

Ranga posiadane we frakcji: Redaktor Specjalista

powód : - 

Dobra robota oby tak dalej niech sn sie rozpada jak ten serwer XD

• Like 2
  • Haha 10

2 godziny temu, ADXPL napisał:

Dobra robota oby tak dalej niech sn sie rozpada jak ten serwer XD

Faktycznie masz rację, idź sobie na serwer keroixa z rozjebana gospodarką, jak i z 3 osobami na krzyż.

Edytowane przez Xyrex

4 godziny temu, Xyrex napisał:

Faktycznie masz rację, idź sobie na serwer keroixa z rozjebana gospodarką, jak i z 3 osobami na krzyż.

Wole grać tam gdzie mam frajde z czegoś niż na czymś gdzie nie ma aktualizacji żadnych porządnych XD do tego wole podróżować już niż grać w śmieszne gierki z zjebanym comunity gdzie powyżej 50% na multi to grają dzieci XD

17 minut temu, serduszko napisał:

Nie rozumiem Twojego toku myślenia, co mają dzieci robić w dni wolne, uczyć się? Większość osób, które też były dziećmi grały w gry w wolnej chwili, nie zwalaj wszystko na dzieci, bo to jest tylko gra, która daje im frajde. Owszem jest czasem irytujące jak ktoś sepleni na mikro, ale da się do tego przyzwyczaić. Serdecznie Pozdrawiam!

Dzieci mają to do tego że jak sie wk***iają w przykładowo ciebie to co robią większości? wyzywają od razu większości 

Godzinę temu, ADXPL napisał:

Wole grać tam gdzie mam frajde z czegoś niż na czymś gdzie nie ma aktualizacji żadnych porządnych XD do tego wole podróżować już niż grać w śmieszne gierki z zjebanym comunity gdzie powyżej 50% na multi to grają dzieci XD

Powiedz mi a tam kto gra? 

2 godziny temu, ADXPL napisał:

Człowieku masz 15 lat, jeszcze kilka dni temu płakałeś i psycha Ci siadła bo dostałeś degrada xD

A ten wr77zer i keroix są siebie warci XD

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.