Chlomik Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick : ImGarlic SID : 89663 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Pracownik powód : Słaba atmosfera panująca w owej frakcji, brak szacunku z każdych stron, oraz masa osob postronnych (ak. konfidentow). 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorowskyyy Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Xd. Byłeś miesiąc na urlopie więc co możesz wiedzieć o atmosferze. Bywaj powodzenia w dalszej drodze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 22 minuty temu, mathexu napisał: Xd. Byłeś miesiąc na urlopie więc co możesz wiedzieć o atmosferze. Bywaj powodzenia w dalszej drodze Po miesiecznym urlopie postanowilem powrocic, lecz ta atmosfera, ktora kreujecie na najlepsza mnie splawia. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 2 minuty temu, Chlomik napisał: Po miesiecznym urlopie postanowilem powrocic, lecz ta atmosfera, ktora kreujecie na najlepsza mnie splawia. Pozdrawiam Powrócić? Siedziałeś miesiąc na urlopie po czym wracasz i nic nie robisz. Pozdro serdeczne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 4 minuty temu, Chlomik napisał: postanowilem powrocic, Pierw po urlopie miesięcznym wpisaleś kolejny, gdy go odrzuciłem dwa razy wbileś na ts'a, i raz na duty byles łącznie moze z 20 minut. Co ty w ogóle wypisujesz za głupoty jak już odchodzisz to nie rób z siebie jakiegoś urażonego pana, który był poszkodowany bo tak jak już pisałem po urlopie miesiecznym prawie w ogóle nic nie robiłeś. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 34 minuty temu, mathexu napisał: Pierw po urlopie miesięcznym wpisaleś kolejny, gdy go odrzuciłem dwa razy wbileś na ts'a, i raz na duty byles łącznie moze z 20 minut. Co ty w ogóle wypisujesz za głupoty jak już odchodzisz to nie rób z siebie jakiegoś urażonego pana, który był poszkodowany bo tak jak już pisałem po urlopie miesiecznym prawie w ogóle nic nie robiłeś. bylem nie 20 minut tylko dobre 5h, nie robie z siebie urazonego pana tylko pokazuje jaka jest naprawde atmosfera w tej frakcji., i ty to wlasnie jeszcze udowadniasz. pozedro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 elo czosnek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 cry more 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi