Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z SARA

Chlomik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, mathexu napisał:

Xd. Byłeś miesiąc na urlopie więc co możesz wiedzieć o atmosferze. Bywaj powodzenia w dalszej drodze

Po miesiecznym urlopie postanowilem powrocic, lecz ta atmosfera, ktora kreujecie na najlepsza mnie splawia. Pozdrawiam

• Haha 2

4 minuty temu, Chlomik napisał:

postanowilem powrocic,

Pierw po urlopie miesięcznym wpisaleś kolejny, gdy go odrzuciłem dwa razy wbileś na ts'a, i raz na duty byles łącznie moze z 20 minut. Co ty w ogóle wypisujesz za głupoty jak już odchodzisz to nie rób z siebie jakiegoś urażonego pana, który był poszkodowany bo tak jak już pisałem po urlopie miesiecznym prawie w ogóle nic nie robiłeś.

• Like 5

34 minuty temu, mathexu napisał:

Pierw po urlopie miesięcznym wpisaleś kolejny, gdy go odrzuciłem dwa razy wbileś na ts'a, i raz na duty byles łącznie moze z 20 minut. Co ty w ogóle wypisujesz za głupoty jak już odchodzisz to nie rób z siebie jakiegoś urażonego pana, który był poszkodowany bo tak jak już pisałem po urlopie miesiecznym prawie w ogóle nic nie robiłeś.

bylem nie 20 minut tylko dobre 5h, nie robie z siebie urazonego pana tylko pokazuje jaka jest naprawde atmosfera w tej frakcji., i ty to wlasnie jeszcze udowadniasz. pozedro

• Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.