BartiTM Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Nick : BartiTM SID : 43178 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Zastępca menadżera powód : No co mam powiedzieć niestety inna strefa czasowa robi swoje! Chciałbym podziękować całej frakcji TSA za wsparcie w trudnych chwilach. @knapixDzięki za wyrozumiałość. @ApellovskyyDziękuje ci za wszystkie egzaminy które mi zrobiłeś! @DzimipoTrzymaj się tam dalej w zarządzie nie spierdol tego. @KorneljaaNie zmieniaj się, ale jedna rzecz to mniej alkocholu 😄 @KabucziWszystkiego dobrego, rozwijaj karierę dalej. @DomiNodezwij się kiedyś 🙂 Dziękuje jeszcze raz całej frakcji TSA, nie zmieniajcie się jesteście cudowni! 2 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Bartek... z tego miejsca chciałbym ci niezmiernie podziękować za owocną współpracę między tobą a całą frakcją Transport of San Andreas niestety, ale nie da się wszystkiego pogodzić i wyszło jak wyszło pamiętaj, że w TSA jesteś mile widziany i zawsze nasze drzwi dla ciebie są otwarte! Pamiętaj, że personalnie nie mam nic do ciebie i jesteś naprawdę super osobą pamiętaj, że jakbyś miał problem chciałbyś pogadać to zawszę jestem jak i maciek czy też reszta frakcji. ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Super byłeś, żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Dzięki za wszystko Barti, trzymaj się 😞❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Żegnaj Barti! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Trzymaj się barti i dzięki za każde rozmowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Trzymaj się Barti! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaste Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Moja przemowa będzie krótka i na temat! @BartiTM Może słabo Cie znam, gdyż duzo nie grałem na MultiRPG, lecz po róznych mowach i innych sytuacjach mysle ze zaje*ista mordeczka jesteś i ogólnie zawsze jak ktoś odchodzi z Frakcji / rangi administracyjnej to jest wielki smutek i trzeba się miło pożegnać! A więc Zegnam Cię niezmiernie! Obyś jeszcze wrócił do nas kiedyś! A jak nie to cie znajde i sam wróce z twojego komputieeera! Bajlando i Miłych Wakacji Zyczy Wujek AuruS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Trzymaj się, leć po swoje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Trzymaj się barti, dzięki z wszystko oby się powodziło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 ruch w dobrą strone swiata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 sadeg no ale trzymaj się :(( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reqx_ Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Trzymaj się stary! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi