Krajnus227 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 18.07.2022 do 22.07.2022, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Edytowane 22 Lipca 2022 przez Krajnus227 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Imię Kamil Wiek: 14 Login: kamzus SID: 115832 Ilość godzin na serwerze: 250h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Tygodniowo 20h Coś o sobie: Witam, mam ma imię Kamil i pochodzę z małej wsi w województwie pomorskim, od kilku lat interesuje się wędkarstwem oraz piłka nożną. Niecałe 3/2miesiące temu zostałem niestety wydalony z frakcji przez odwalanie na pościgu za co bardzo żałuję, pisząc te podanie zachęciło mnie dalsza nauka pożarnictwa oraz poznania większej ilości nowych osób, chciałbym również u was znowu zawitać oraz zajść jak najdalej. Lubię również pływać na dłuższe dystanse i pomagać innym osobą jak najlepiej, również nie wtrącam się w wypowiedzi innych osób i mam szacunek do osób młodszych oraz starszych. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że jestem osobą dosyć odpowiedzialną która ma czas godnie reprezentować frakcje, jestem również odpowiedzialny kulturalny i nie przelewam złości ma innych graczy. Jestem też osobą która bardzo lubi porozmawiać z innymi osobami o różnych tematach itp, od kilku miesięcy coraz bardziej interesuje się pożarnictwem ponieważ chodzę do OSP w mojej wsi. Myślę również że pod żadnym pozorem nie sprawiał bym żadnych problemów, nie mam problemu do innych osób oraz z wielką przyjemnością słucham wypowiedzi innych osób. Lubię również pomagać innym oraz jestem osobą z humorem która zawsze lubi się pośmiać ale z limitem. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kamzus Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Absolutnie. Powodzenia ALL. Edytowane 19 Lipca 2022 przez kamzus 2 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzikenŻaken Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Imię Dawid Wiek: 14 Login: CzikenZaken SID: 101172 Ilość godzin na serwerze: 152 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę, że w tygodniu byłbym w stanie przekroczyć granicę 12h Coś o sobie: Jestem Dawid . Interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną. Mieszkam na małej wiosce położonej w województwie Warmińsko-Mazurskim. Kiedyś byłem we frakcji SAFD , lecz niestety na innym serwerze. Jestem sprawiedliwym człowiekiem. Lubię sprawiać uśmiech na twarzy oraz lubię pomagać ludziom. Mam szacunek u każego oraz nie lubię osób które kłamią. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że powinniście mnie wybrać, ponieważ jak wspomniałem, lubię pomagać ludziom i uważam, że bym się do frakcji SAFD idealnie wpasował oraz bym się w tej frakcji nie zagubił. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/E015DpL Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mqtemat5 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) Imię Mateusz Wiek: 17 Login: MaTrydzyk55 SID: 120874 Ilość godzin na serwerze: 98 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 2 godziny dziennie Coś o sobie: Szybko się uczę kreatywność mocną stroną pomagam chętnie posiadam wiedzę adekwatną do deklarowanej frakcji która jest wyjątkową po wieloma aspektami, aczkolwiek mimo że wszędzie są plusy oraz minusy to nie znajduje w tym otoczeniu minusów tej pracy stawiam wiele czasu inaczej mówiąc inwestuje w siebie swój czas który w wolnej chwili lubię spędzać z drugą osobą, czy pomagać jej jak w tej frakcji. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ taka frakcja to moje miejsce mój złoty środek na tej oto mapie oraz chętnie niosę pomoc lubię współpracę pracę w grupie, dopinam wszelkie obowiązki na czas określony narzucony przez przełożonych, zwracam się z szacunkiem do każdej osoby bez względu na wszelakie różności etniczne narodowe czy wyznaniowe, będąc człowiekiem doświadczonym w życiu to wiadomo że pomoc to priorytet narzucony z samego siebie nie wymuszonego od drugiej persony. Wykonuję swoją prace w jak najlepszy sposob przy czym korzystam ze sprytu wiedzy wlasnej i doswiadczenia, wszystko robię w umiejetny sposob uczyę sie nie tylko na swoich bledach lecz także kolegow z branzy często chodzę również na roznego rodzaju szkolenia oraz podejmuję się cwiczen ktore moga przygotowac do wszelkiego rodzaju sytuacji dzieki temu wiem w jaki sposób mam wykonywac swoją prace. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?search=MaTrydzyk55+ Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam Edytowane 18 Lipca 2022 przez Mqtemat5 Zmiana godzin gry oraz chęć dopisania jednego aspektu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk69 Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Imię Patryk Wiek: 18 Login:patryk90 SID:82024 Ilość godzin na serwerze:262h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:dzień mogę pracować od 3 do 6 godzin Coś o sobie: sima jestem Patryk mam różne zainteresowanie np. lubię motoryzację lubię grać na komputerze chodzę z wykrywaczem metalu to lesie ze znajomymi.naleze do ops Klimontów wygraliśmy zawody które odbyły się 17.07.2022roku w Klimontowie. Jestem miły spokojnym chłopakiem po prostu jestem chłopakiem we wsi umiem się ze wszystkimi dogadać umiem wyjść zy presji bardzo rzadko przyklinam mam bardzo dużo zanjomych którym mogę liczyć nie raz mi pomogli w kryzysie które się zdarzało w życiu mam nadzieję że się dostanę bardzo mi na tym zależy dziękuję❤️😁 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać? Bardzo lubię ten zawód kocham grać jak strażak mam już jakieś doświadczenie realne jako strażak i wiem że poradzę sobie w grze jako strażak bardzo mi zależy żebym złożył na tym serwerze jako strażak 😄❤️ Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:mam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem karany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArwisYT Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Imię: Artur Wiek: 16 Login: ArwisYT SID: 30895 Ilość godzin na serwerze: 216 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę że ponad 20h w wakacje, a w czasie szkolnym ta ilość może się trochę zmniejszyć, ale norma będzie wyrabiana. Coś o sobie: Mieszkam w województwie Łódzkim, na co dzień chodzę do szkoły, a dokładnie na kierunek "Technik Pojazdów Samochodowych". Postanowiłem wybrać ten zawód, ponieważ interesuję się motoryzacją. Lubię grać w piłkę nożną należę również do jednego z klubów piłkarskich w mojej okolicy. Oczywiście jak zapewne każdy gracz MTA, uwielbiam grać w gry, ale aktualnie gram tylko w MTA, chociaż zdarza się czasem że gram również w inne gierki. Jestem osobą spokojną i opanowaną, nie zaczepiam innych, na ogół nie lubię po prostu konfliktów, stronię od nich, bo uważam że nic dobrego nie wnoszą. Jestem dosyć ambitny i pracowity, nie lubię się nudzić, dlatego np. zapisałem się do klubu piłkarskiego oraz do OSP (więcej niżej). Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam że właśnie ja powinienem znaleźć się w tej frakcji, ponieważ nie sprawiam problemów innym, nie odwalam na serwerze oraz umiem podporządkować się osobą, które są rangą wyżej ode mnie. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Jak wspomniałem wyżej posiadam, należę bowiem do Ochotniczej Straży Pożarnej, jestem w tej jednostce już kilka lat, razem z innymi jej członkami, bierzemy udział w co rocznych zawodach, ale również trenujemy i często pomagamy innym np. jakiś czas temu zbieraliśmy darowizny na rzecz osób z Ukrainy. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipcio Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) Imię:Michał Wiek:13 za 7 miesięcy 14 liczę o przyjęcie Głównego Zarządu Login:hipcio SID:68859 Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Zapoznałem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:tygodniowo 19godz Coś o sobie:Jestem wysoki gram w piłkę nożną bardzo lubię wędkarstwo,lubię bieganie interesuj się strażactwem, lubię grać w gry tak jak np. GTA. Uczeszczam w szkole Podstawowej w Jastkowie dopiero skoczyłem 7 klase idę teraz do 8.Zawsze chciałem się dostać do jakieś frankcji wybrałem tą dlatego że zawsze najbardziej chciałem być strażakiem na serwerze i w życiu prawdziwym może mi się uda. Mam prawie 14 lat jestem dobry,ogarniety,wytrzymały grałem 2 lata temu ale niestety wyzerowali mi konto na multi rpg zaczołem grać na tym serwerze w tym roku i będe sie starał jak najwięcej żeby mieć więcej godzin mam kary ale poprawie się i więcej nie będe odwalał.Jestem Strażakiem w prawdziwym życiu to także chce być na serwerze z ogarniętymi adminami suportami bo właśnie jak serwer multirpg jest ogarnięty i wytrzymały.Naprawde już nie będe odwalał i obiecuje że się zmienię bo zawsze chciałem być strażakiem już naprawdę nie będe nikogo wyzywał i mam nadzieje ze mi zaufacie że napradę się już zmienię bardzo bardzo za moje kary żałuję.Jestem w jednostce OSP Moszenki i bardzo lubię pomagać ludziom i jeździć na różne zawody i zgłoszenia Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ ta frakcja jest dla mnie najlepszą dlatego uważam że ja pownieniem się dostać do tej frankcji bo zawsze chciałem być strażakiem na serwerze multirpg. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Oczywiście że tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie Edytowane 19 Lipca 2022 przez hipcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaseq Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 ImięWojtek Wiek:16 Login:Wojtaseq SID:93832 Ilość godzin na serwerze:150h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:5/6godizn dziennie Coś o sobie:jestem Wojtek gram w kosza jestem w straży MDP od 4lat Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:jest mało aktywnych strażaków i chce na multirpg dobrze działać i jeździć na akcje Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak MDP zawody itp Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie, nie posiadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwierczux99 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Imię Sebastian Wiek: 23 Login: Skwierczux99 SID:110179 Ilość godzin na serwerze: 340 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5-10 h Coś o sobie: Jestem Sebastian mam 23 lata pracuje w firmie informatycznej. W wolnym czasie spotykam sie z znajomymi oraz gram w różne gry. Jestem miła ogarniętą osoba oraz komunikatywną umiem rozmawiać na różne tematy . Jestem wyrozumiały oraz nie lubię gdy jest nudno. Często śmieszkuje w pozytywnym sensie nikogo nie urażając. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ nadawałbym się na strażaka, chciałbym spróbować pobyć w frakcji odgrywając role rp . Stosuje sie do komend wyższych rang i nie mam z tym problemu. Jestem osobą dojrzała i ogarnięta potrafię z każdym porozmawiać i dodać pozytywnej energii by nie było nudno. Chciałbym odgrywać role rp jako strażak, Nie odwalam oraz zawsze staram sie być sympatyczny i uśmiechnięty. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Niestety nie ale chciałbym sie tego nauczyć. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufu Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Filip 15 - fufu - SID- 71795 - Godziny - 203godz Tak Jasne Około 4 godziny dziennie Hej jestem Filip i mam 15 lat initetesuje się strażą pożarna jaki i łowieniem ryb , czasem lubię pojechać w dalsza wyprawę . Ponieważ posiadam wiedzę w zakresie pożarnictwa jaki i medycyny. Tak posiadam wiedzę Nie byłem karany nie posiadam 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawio Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 ImięDawid Wiek:18 Login: siematojadawio SID:120583 Ilość godzin na serwerze:316 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:tygodniowo z 30h Coś o sobie:siema jestem Dawid i lubię grać w gry . Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:ponieważ jestem bardzo aktywna osoba i lubię pozarnictwo Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tam Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Imię: Michał Wiek: 16 Login: Skooczny SID: 116369 Ilość godzin na serwerze: 312h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak, zapoznałem się. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę, że 3-5h dziennie. Coś o sobie: Witam, jestem Michał i mam 16 lat. Pochodzę z okolic trójmiasta. Na co dzień interesuję się motoryzacją i grami wideo. Uwielbiam też różne filmy i seriale, one też stanowią moją codzienność. Bardzo ciekawi mnie również pożarnictwo, stąd próba dostania się do frakcji. Jestem osobą, która zawsze stara się dokładnie zrobić wykonywaną pracę i nigdy nie odpuszczam tego, co robię. Przeważnie jestem miły dla innych i darzę ich szacunkiem. Bardzo lubię pomagać innym i udzielać im wszelkich rad czy wskazówek. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak jak wspomniałem wyżej, bardzo lubię pomagać innym i dobrze wykonywać swoją pracę. Potrafię z każdym się dogadać bez najmniejszego problemu i byłbym bardzo aktywną osobą we frakcji. Bardzo lubię odgrywać wszelkie RP, więc nauczenie się czegokolwiek nie będzie stanowiło dla mnie problemu. Myślę, że dobrze się będę sprawował jako członek owej frakcji i dam z siebie wszystko. Pokażę siebie z jak najlepszej strony. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, ale ta styczność jest minimalna. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/JwwsEQZ Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Imię: Igor. Wiek: 15. Login: Verq0k SID: 30874. Ilość godzin na serwerze: Aktualnie 12 godzin, ale to cały czas rośnie. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Owszem, przed napisaniem podania kolejny raz przeczytałem regulamin GKF, aby sobie przypomnieć i wkuć na zawsze. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Sporo, od 3 do 8 godzin. Coś o sobie: Hej! Jestem Igor mam 15 lat i po wakacjach idę do 1 klasy szkoły średniej. Moim zainteresowaniem jest piłka nożna, koszykówka oraz jazda na rowerze. W wolnych chwilach gram w takie gry jak: MTA, CS:GO i Half-Life. Gdy byłem mały osiągnąłem swoje największe marzenie (w tamtych czasach), którym było zajęcie pierwszego miejsca w jeździe na łyżwach. Lubiłem też brać udział w konkursach historycznych oraz recytowaniu wierszy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem odpowiedzialnym, miłym, towarzyskim, sympatycznym, tolerancyjnym i wszechstronnym człowiekiem. Potrafię odnaleźć się w trudnych sytuacjach (mowa tu o sytuacjach z brakiem stuprocentowego dobrego wyboru). Jeżeli powstanie jakiś konflikt, staram się go załagodzić lub mu zapobiec. Nie podejmuje pochopnych decyzji, zawsze staram się wszystko przemyśleć. Wiele razy byłem na posadzie zarządu Fire Departmentu jak i po prostu na członku straży pożarnej. Byłem też tutaj na posadzie "Sekcyjny" lecz nie mam wymagających dowodów dlatego piszę od nowa podanie. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Owszem, z mojej rodziny brat i ojciec uczęszczają do Ochotniczej Straży Pożarnej, dużo wiem właśnie o tej frakcji. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem karany w przeciągu dwóch ostatnich miesięcy. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa322 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Imię: Mateusz Wiek: 16 Login: sliwa322 SID: 116810 Ilość godzin na serwerze: 104 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 15-20H Coś o sobie: Nazywam się Mateusz i mam 16 lat. Interesuje się informatyką jak i piłką nożną. Jestem osobą kulturalną i pomocną, staram się rozwiązywać konflikty, a nie je rozburzać na większą skalę. Mieszkam na Podkarpaciu pod Rzeszowem. Na co dzień trenuję właśnie piłkę nożną. Wolny czas spędzam często na komputerze grając w różne gry, np. CS:GO. Słucham hip-hopu, rapu - najbardziej te gatunki muzyczne przypadły mi do gustu. Jestem osoba ktora sie latwo nie poddaje oraz dazy do wyznaczonego wczesniej celu. Licze na szanse i pozdrawiam. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę ze jestem idealnym kandydatem na to stanowisko ponieważ jestem w MDP, i ogarniam dużo z straży. Na innych serwerach bylem w safd na każdym zdałem egzamin i byłem w zarządzie San Andreas Fire Departament, a na jednym v-liderem, jak już wyżej pisałem jestem osobą odpowiedzialna, pewna siebie, oraz umiem radzić sobie w trudnych sytuacjach jaki pracować pod presja. Lubie odgrywac RP i nawet mi to dobrze wychodzi. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak jestem w MDP Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie otrzymałem takowych Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Oczywiście ze nie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatruwka1 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Imię: Adrian Wiek: 15 Login: AdriXx SID: 56743 Ilość godzin na serwerze: 73godz 31min Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Tygodniowo około 13 godzin ? Może więcej. Coś o sobie: Jestem Adrian mam 15 mieszkam w województwie Lubelskim lubię jeździć wyczynowo na rowerze oraz grać w gry. W wolnym czasie wychodzę na dwór z przyjaciółmi i gramy w piłkę jestem miłym człowiekiem ale zdarzają się wyjątki (rzadko). Lubię poznawać nowe osoby i uczysz się nowych rzeczy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym być w safd bo bardzo to lubię robić, lubię pomagać ludziom, odgrywać rp i chciałbym wejść w rolę strażaka na tym serwerze. Jestem typem człowieka któremu nie trzeba mówić 15 razy żeby coś zrobił. Umiem się zachować oraz mieć szacunek do starszej jak i młodszej osoby. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie ale coś kojarzę niektóre akcje ale to mało Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie mam żadnych kar w przeciągu 2 miesięcy Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane😞 nie mam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Imię: Paweł. Wiek: 15 Login: xSpeedKiller SID: 95946 Ilość godzin na serwerze: 700h. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, posiadam. Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak, zapoznałem się. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Około 20/40 godzin. Coś o sobie: Jak już wspomniałem, nazywam się Paweł mam 15 lat. Pochodzę z małej wioski, która znajduję się w województwie zachodniopomorskim :D. Jestem dość zabawnym człowiekiem o sportowej duszy. Od początku przygody z piłką czy z innymi sportami czułem chęć bardziej poznania tych dyscyplin sportu. W dni wolne trenuję bądź spotykam, się z przyjaciółmi zajadając pizze i rozmawiając o nic znaczących rzeczach z których w najlepszej fazie głupoty potrafimy się śmiać. Minecraft i MTA to jedyne gry, które mocno mnie wciągnęły przez dobrze rozwijające się comunity i integrację z innymi ludźmi. Moją pasją jest wędkarstwo sztuki walk straż pożarna czy bądź piłka nożna. Moim przodującym motywem jest ,, Idź do przodu i nigdy się nie poddawaj" zawsze się tego trzymam, to coś, co potrafi mocno namieszać w głowie, jeśli coś chcę, muszę, to dostać nie ma innej opcji. Czasem jest to zgubne, ale czy nie o to w życiu chodzi? Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ moje doświadczenie jest dość spore. Już kilkakrotnie miałem okazje być w S.A Fire Departament na innych serwerach, jak i tu. Jak na dość młodego człowieka jestem bardzo opanowany i cierpliwy, potrafię dobrze zachować się w każdej sytuacji, tej dobrej oraz złej. Będąc, we frakcji postaram się jak najwięcej odgrywać rp. Jako gracz zawsze czułem, że nadaje się na to stanowisko, dążąc, do tego wyłapywałem własne błędy i niedociągnięcia. Wspominając, że od tamtego czasu dużo się zmieniłem. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Byłem kiedyś w MDP i to wszystko. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a, po czym link tutaj): Nie byłem, ostatni raz karany w styczniu. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie posiadam. Edytowane 21 Lipca 2022 przez XQZ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Imię Dawid Wiek: 14 Login: ziom420 SID: 104051 Ilość godzin na serwerze: 436 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: tygodniowo 20h Coś o sobie: Siema jestem Dawid mam 14lat. Moim największym atutem jest moja szczerość, uczciwość i przede wszystkim poczucie humoru. Do moich obowiązków podchodzę z zaangażowaniem i staram się dotrzeć do celu, tak samo jest z konfliktami, próbuje je rozwiązać i dotrzeć do sedna całej sprawy, jednakże bez wulgaryzmów, jak i kłótni. Mam bogaty język, który używam w sytuacjach, które tego wymagają, natomiast moja kultura osobista jest dla innych całkiem wysoka, umiem się zachować odpowiednio do sytuacji, pomimo to mało kiedy klnę bądź denerwuje się. Mój szacunek okazuje każdemu, działa on w dwie strony, Sanuje każdego, aby zdobyć szacunek w moją stronę, choć gdy ktoś mnie wyzywa, poniża lub zachowuje się nie w porządku w stosunku do mnie to umiem tej osobie w sposób kulturalny zwrócić uwagę lub po prostu wyjaśnić co mi się nie podoba, mimo wszystko staram się robić to w sposób łagodny. Moje zachowanie dla innych jest dobre, nie jestem dla nikogo złośliwy ani nie robię nikomu pod górkę. Mój charakter i zachowanie oceniam na pozytywne, znam wszelkie granice, kiedy mogę coś powiedzieć, a kiedy trzymać język za zębami. Moim zainteresowaniem jest motoryzacja. W wolnym czasie lubię pograć w różne gry typu MTA, GTA oraz spotykać się ze znajomymi. W tematyce mta siedzę około dwa lata. Często gram na różnych serwerach, oraz w mta jestem również bardzo aktywnym graczem. Z charakteru jestem zrozumiałym oraz Zdyscyplinowanym graczem. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ, myślę że jestem gotowy do podjęcia się u was pracy, jestem bardzo aktywny na serwerze oraz będę codziennie. Nadaję się do frakcji SAFD z powodu wielorazowego pełnienia służby w tej frakcji za dawnych lat aczkolwiek nie posiadam już takiego doświadczenia jak kiedyś. Jestem spokojny umiem pogodzić się z karą oraz słucham się wyższego stopnia, nie ma problemu abym coś wykonał. Jestem kulturalną osobą lecz czasem warto uderzyć w dystans innej osoby i po prostu trochę się pośmiać. Nie ma z mną kłopotów jestem bez problemowym graczem nie odwalam "maniany" i potrafię się zachować w różnych okolicznościach. SAFD wybieram z tego powodu ponieważ jest bardzo dużo akcji do odgrywania aczkolwiek jeśli takowych nie ma można zrobić akcje taką jak "dożynki" bo jest to jakieś rozmaicenie rozgrywki graczom i frakcją. Jak dla mnie frakcja SAFD to spokojna przyjemna praca do spokojnego czasem wysoko wydajnego rp. Lecz każdy miłośnik MTA to lubi. Jak dla mnie gra w takim gronie i wspólne wyjazdy ma np. wypadek to sama przyjemność z gry. Usuwanie gałęzi, skoczki, wypadki to coś co lubię. (edytowane) Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: w prawdziwym życiu nie ale w mta byłem kiedyś w safd na tym serwerze i byłem tez na innych Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi