zeumes Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Twój nick na serwerze: zeumes Twój serial: A0D1DF296D3ADA7206CA8FE1CC160FA1 Powód kary: Napisanie podania do fabryki będąc w San news Nick osoby nakładającej kare: Smallspy Data otrzymania kary: 22.07.2022 godzina 19:42 Długość kary: chyba na zawsze ale nie wiem Opis sytuacji: Napisałem podanie do San news, i sie dostałem ale nie wiedziałem że jak napisze do idnego biznesu napszykład do fabryki to dostane czarną listę naprawdę nie wiedziałem że za to black lista naprawdę zależało mi na SAMC bardzo się starałem i nagle takie coś. to była moja pierwsza frakcja w której byłem byłem zachwycony że się dosatełem naprawdę proszę o zobaczenie tej apelacji. Odnośniki do poprzednich apelacji: brak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowciu Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 14 godzin temu, zeumes napisał: Twój nick na serwerze: zeumes Twój serial: A0D1DF296D3ADA7206CA8FE1CC160FA1 Powód kary: Napisanie podania do fabryki będąc w San news Nick osoby nakładającej kare: Smallspy Data otrzymania kary: 22.07.2022 godzina 19:42 Długość kary: chyba na zawsze ale nie wiem Opis sytuacji: Napisałem podanie do San news, i sie dostałem ale nie wiedziałem że jak napisze do idnego biznesu napszykład do fabryki to dostane czarną listę naprawdę nie wiedziałem że za to black lista naprawdę zależało mi na SAMC bardzo się starałem i nagle takie coś. to była moja pierwsza frakcja w której byłem byłem zachwycony że się dosatełem naprawdę proszę o zobaczenie tej apelacji. Odnośniki do poprzednich apelacji: brak Było czytać regulamin a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Nie ten dział przenoszę do właściwego. Zaktualizuj wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi