kalixX Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nick : kalixX SID : 105966 z jakiej frakcji chcesz odejść : Z San News (biznes) Ranga posiadane we frakcji: Dziennikarz Specjalista. powód : Są wakacje. Mało czasu bywam w domu dlatego nie mam za dużo czasu ogólnie na grę. W roku szkolnym będę po szkole większość czasu w domu więc może powrócę. Chciałbym podziękować całemu biznesowi, lecz chciałbym wymienić kilka osób. @grandpa_spectra ,@TurboWojtek oraz @imgores. To wy byliście dla mnie dużym wsparciem w biznesie. @ADXPL, @KsiondzBandziorek69, @Leon i @sqober. Ogólnie fajny był z wami patrol, robienie z wami postów itd. Mam nadzieję że się jeszcze zobaczymy. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Trzymaj się kalixX ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wytrzymałeś bardzo długo u nas. No ale cóż… mam nadzieję że jeszcze kiedyś wrócisz. Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dzięki że o mnie wspomniałeś trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi