TurboWojtek Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nick :TurboWojtek SID :19311 z jakiej frakcji chcesz odejść :TSA Ranga posiadane we frakcji: Kierowca VIP powód :Ponieważ nie mam czasu na frakcję bo zaczynam niedługo pracę i po prostu nie będę miał czasu wyrabiać normy + trochę wypaliłem się przez te 9 miesięcy we frakcji dziękuje za wszystko i za spędzony czas na pewno kiedyś wrócę @Apellovskyy Dziękuje ci za wszystko za każdy egzamin który mi robiłeś bo tylko u ciebie go zdawałem i lecisz po lidera w san news i oczywiście też w TSA życzę ci tego z całego serca i pamiętaj że zawsze masz u mnie wsparcie i oczywiście kontakt na dc fb i na dc san news jest i będzie oczywiście kiedyś jeszcze wrócę @knapix Tobie chce powiedzieć że jesteś fajną osobą i nadal prowadź frakcje TSA bo wychodzi tobie to najlepiej i oczywiście organizację też bo jest tego warta i tobie też za wszystko dziękuje @Dzimipo Tobie drogi Pawle chce powiedzieć żebyś leciał po samego vlidera w TSA i się nie poddawał bo naprawdę na to zasługujesz i leć i dzięki za każdy egzamin który u ciebie robiłem i nie zdałem jesteś gitem pamiętaj o tym @Kabuczi A co do ciebie ziom to lecisz też po sam zarząd w TSA i nie zmarnuj tej szansy której ci dali bo zasługujesz na miejsce w zarządzie naprawdę i się nigdy nie poddawaj i dzięki za wspólne duty @Korneljaa A ty droga Kornelio pamiętaj że fajna z ciebie dziewczyna no i tak samo jak u góry pisałem lecisz wysoko w tym TSA aż po samego lidera trzymaj się i powodzenia w dalszej drodze @Myska A tobie Emilko chciałem podziękować za każde dobre słowo i za wspólne duty na służbie z tobą to sama przyjemność i dziękuje też że się na mnie denerwowałaś ale lubię cię denerwować nie bierz tego do siebie za bardzo ale jesteś fajna i lecisz tu po egzaminatora w TSA nawet dalej jeżeli to nie nastąpi to pamiętaj powiedz mi to ja się pofatyguje do Mateusza do Elbląga i sobie pogadamy @DomiN Jeżeli chodzi o ciebie Drogi Dominiku, to też chciałbym ci podziękować za każdą służbę i stanie na spawnie sf bądź chłop z jajami i się w końcu odezwij na tym ts3, a nie ciągle siedzisz cicho jak mysz pod stołem i się nie odzywasz @LilO86 jeżeli chodzi tutaj o ciebie ziom to lecisz po sam zarząd w TSA chce u ciebie to widzieć trzymaj się w kontakcie Jeżeli o kimś nie wspomniałem to przepraszam ale skończyły mi się słowa i oczywiście wszyscy jesteście fajni i życzę powodzenia w dalszych sukcesach w tej frakcji i się nie poddawajcie. 3 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 6 minut temu, TurboWojtek napisał: @Apellovskyy Dziękuje ci za wszystko za każdy egzamin który mi robiłeś bo tylko u ciebie go zdawałem i lecisz po lidera w san news i oczywiście też w TSA życzę ci tego z całego serca i pamiętaj że zawsze masz u mnie wsparcie i oczywiście kontakt na dc fb i na dc san news jest i będzie oczywiście kiedyś jeszcze wrócę Trzymaj się wojtuś, jeżeli miałbyś ochotę wrócić to zapraszamy! 8 minut temu, TurboWojtek napisał: pofatyguje do Mateusza do Elbląga i sobie pogadamy Mieszkam w Ostródzie -__- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 😨😨😨😨😨😭😭😭😭😭 Wojtas, słaby ruch. Dzięki za czas spędzony za czasów gdy byłem w TSA, jestes super wojtas pozdrawiam ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Teraz, mathexu napisał: 😨😨😨😨😨😭😭😭😭😭 Wojtas, słaby ruch. Dzięki za czas spędzony za czasów gdy byłem w TSA, jestes super wojtas pozdrawiam ja. Ja też dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Trzymaj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilO86 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wracaj Wojtek jak najszybciej jak tylko możesz do TSA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi