Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z TSA

TurboWojtek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :TurboWojtek

SID :19311

z jakiej frakcji chcesz odejść :TSA

Ranga posiadane we frakcji: Kierowca VIP 

powód :Ponieważ nie mam czasu na frakcję bo zaczynam niedługo pracę i po prostu nie będę miał czasu wyrabiać normy + trochę wypaliłem się przez te 9 miesięcy we frakcji dziękuje za wszystko i za spędzony czas na pewno  kiedyś wrócę  

@Apellovskyy Dziękuje ci za wszystko za każdy egzamin który mi robiłeś bo tylko u ciebie go zdawałem i  lecisz po lidera w san news i oczywiście też w TSA życzę ci tego z całego serca i pamiętaj że zawsze masz u mnie wsparcie i oczywiście kontakt na dc fb i na dc san news jest i będzie oczywiście kiedyś jeszcze wrócę 

@knapix Tobie chce powiedzieć że jesteś fajną osobą i nadal prowadź frakcje TSA bo wychodzi tobie to najlepiej i oczywiście organizację też bo jest tego warta i tobie też za wszystko dziękuje 

@Dzimipo Tobie drogi Pawle chce powiedzieć żebyś leciał po samego vlidera w TSA i się nie poddawał bo naprawdę na to zasługujesz i leć i dzięki za każdy egzamin który u ciebie robiłem i nie zdałem jesteś gitem pamiętaj o tym 

@Kabuczi A co do ciebie ziom to lecisz też po sam zarząd w TSA i nie zmarnuj tej szansy której ci dali bo zasługujesz na miejsce w zarządzie naprawdę i się nigdy nie poddawaj i dzięki za wspólne duty 

@Korneljaa A ty droga Kornelio pamiętaj że fajna z ciebie dziewczyna no i tak samo jak u góry pisałem lecisz wysoko w tym TSA aż po samego lidera trzymaj się i powodzenia w dalszej drodze 

@Myska A tobie Emilko chciałem podziękować za każde dobre słowo i za wspólne duty na służbie z tobą to sama przyjemność i dziękuje też że się na mnie denerwowałaś ale lubię cię denerwować nie bierz tego do siebie za bardzo ale jesteś fajna i lecisz tu po egzaminatora w TSA nawet dalej jeżeli to nie nastąpi to pamiętaj powiedz mi to ja się pofatyguje do Mateusza do Elbląga i sobie pogadamy 

@DomiN Jeżeli chodzi o ciebie Drogi Dominiku, to też chciałbym ci podziękować za każdą służbę i stanie na spawnie sf  bądź chłop z jajami i się w końcu odezwij na tym ts3, a nie ciągle siedzisz cicho jak mysz pod stołem i się nie odzywasz 

@LilO86  jeżeli chodzi tutaj o ciebie ziom to lecisz po sam zarząd w TSA  chce u ciebie to widzieć trzymaj się w kontakcie 

Jeżeli o kimś nie wspomniałem to przepraszam ale skończyły mi się słowa i oczywiście wszyscy jesteście fajni i życzę powodzenia w dalszych sukcesach w tej frakcji i się nie poddawajcie. 

• Like 3
  • Smutny 13

6 minut temu, TurboWojtek napisał:

@Apellovskyy Dziękuje ci za wszystko za każdy egzamin który mi robiłeś bo tylko u ciebie go zdawałem i  lecisz po lidera w san news i oczywiście też w TSA życzę ci tego z całego serca i pamiętaj że zawsze masz u mnie wsparcie i oczywiście kontakt na dc fb i na dc san news jest i będzie oczywiście kiedyś jeszcze wrócę 

Trzymaj się wojtuś, jeżeli miałbyś ochotę wrócić to zapraszamy!

8 minut temu, TurboWojtek napisał:

pofatyguje do Mateusza do Elbląga i sobie pogadamy 

Mieszkam w Ostródzie -__-

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.