DAJWIDPOLSKI Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Frakcja do której należysz : - Nick : Marcel3232 Powód : podczas rekrutacji w SAPD po wynikach dostawszy się do frakcji napisałem rekrutacje do innej frakcji do TSA w taki głupi sposób dostałem tą bl gkf. Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL gkf Coś od siebie : Przepraszam za moje zachowanie i apeluję się o zdjęcie black listy byłem chwilę w SAMC na akademi już miałem pisać egzamin bardzo się starałem i przykładałem szkoleniowcy mogą potwierdzić. aż naglę dostałem lotę. Zapoznałem się już z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej i już wiem i już tego nie powtórzę. Chcę bardzo wrócić do frakcji a najbardziej do SAMC bo tam mam największe zainteresowania. Jeszcze raz przepraszam. Edytowane 27 Lipca 2022 przez Marcel3232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi