DAJWIDPOLSKI Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Frakcja do której należysz : - Nick : Marcel3232 Powód : podczas rekrutacji w SAPD po wynikach dostawszy się do frakcji napisałem rekrutacje do innej frakcji do TSA w taki głupi sposób dostałem tą bl gkf. Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black liste gkf. Coś od siebie : Przepraszam za moje zachowanie i apeluję się o zdjęcie black listy byłem chwilę w SAMC na Academicu już miałem pisać egzamin bardzo się starałem i przykładałem spędzałem dużo czasu na szkolenia mogą potwierdzić to inni członkowie którzy w tym uczestniczyli. Aż naglę dostałem lotę. Zapoznałem się już z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej i już wiem na czy poleciałem i już tego nie powtórzę. Chciałbym bardzo bardzo wrócić do frakcji a najbardziej do SAMC bo tam mam największe zainteresowania . Żałuje to co zrobiłem właśnie wtedy bardzo żałuje tego i przepraszam, myśle że wyjdę z tej listy. Pozdrawiam . Jeszcze raz bardzo przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Witam z tej strony Chief of Police krzywy, tak jak napisałem w poprzedniej apelacji jestem przeciwny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Witam z tej strony Professor of Medicine I Ender_ S.A Medical Center. Podobnie jak lider SAPD wyżej, wypowiadałem się na ten temat w poprzedniej apelacji, także jestem na nie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi