Skocz do zawartości

PaPa.

SztywnyKazik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na każdego kiedyś przyjdzie czas, pora dla mnie.

@grandpa_spectra to ty mi kiedyś dałeś szanse za swojej kadencji w SanNews, dzięki za wszystkie rozmowy na Ts3, trzym się.

@TurboWojtek Dzięki za szanse w twojej fabryce aut, prowadź biznes najlepiej, jeszcze trzeba się spiknąć w irl, kontakt zostaje.

@imgores Dzięki za szanse w SAMC, oraz za wszystkie rozmowy na ts3 w SanNews oraz SAMC, trzymaj się jak najlepiej.

@Ender_ mimo ze czasem się sprzeczalismy, zawsze ciebie szanowałem, trzym się.

@Edzi0.PDW ty tak samo jak Ender, mimo kilku sprzeczek, zawsze ciebie szanowałem, dzięki za wszystkie rozmowy Ts3 oraz patrol samc pozdro.

@YoggieS. Ty tak samo jak Ender i edzio, zawsze ciebie szanowałem dzięki za rozmowy ts3 może kiedyś irl z edziem, pozdro.

@jumpereczek1234Dzieki Jumper za wszystko, za twoje historyjki z szefem, mimo ze czasem mnie wkurzyłeś, zawsze ciebie lubiłem pozdro i nie donos na innych.

@Maronek dzięki za patrol rozmowy ts3 mimo ze niedawno sie poznaliśmy, lubię cię, pozdro.

@Jadwiga dzięki za patrol gadanie na ts3 i wszystkie zabawne akcje i fabrykę, trzymaj sie.

@tezziak dzięki za patrol, gadanie do pozna na ts3 i za the foresta z wojcikiem trzymaj sie.

@Straw_pl dzięki za patrol gadanie ts3 i SanNews, trzymaj sie.

@BigCarl mimo ze mnie wkurwiasz swoim stylem bycia, szanuje ciebie i dzięki za patrol i gadanie na ts3.

@eazi_ maciek, maciek, maciek dzięki za wszystko, długi kontakt jest był i będzie, pozdro.

@snagz zapłacę za twój bilet do mojego miasta tylko po to abyś mi wszystko w twarz powiedział.

Jeśli kogoś nie wymieniłem sorry, ale trzymajcie się sztywno pzdr.

Edytowane przez SztywnyKazik
  • Like 1
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Smutny 9