SztywnyKazik Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) Na każdego kiedyś przyjdzie czas, pora dla mnie. @grandpa_spectra to ty mi kiedyś dałeś szanse za swojej kadencji w SanNews, dzięki za wszystkie rozmowy na Ts3, trzym się. @TurboWojtek Dzięki za szanse w twojej fabryce aut, prowadź biznes najlepiej, jeszcze trzeba się spiknąć w irl, kontakt zostaje. @imgores Dzięki za szanse w SAMC, oraz za wszystkie rozmowy na ts3 w SanNews oraz SAMC, trzymaj się jak najlepiej. @Ender_ mimo ze czasem się sprzeczalismy, zawsze ciebie szanowałem, trzym się. @Edzi0.PDW ty tak samo jak Ender, mimo kilku sprzeczek, zawsze ciebie szanowałem, dzięki za wszystkie rozmowy Ts3 oraz patrol samc pozdro. @YoggieS. Ty tak samo jak Ender i edzio, zawsze ciebie szanowałem dzięki za rozmowy ts3 może kiedyś irl z edziem, pozdro. @jumpereczek1234Dzieki Jumper za wszystko, za twoje historyjki z szefem, mimo ze czasem mnie wkurzyłeś, zawsze ciebie lubiłem pozdro i nie donos na innych. @Maronek dzięki za patrol rozmowy ts3 mimo ze niedawno sie poznaliśmy, lubię cię, pozdro. @Jadwiga dzięki za patrol gadanie na ts3 i wszystkie zabawne akcje i fabrykę, trzymaj sie. @tezziak dzięki za patrol, gadanie do pozna na ts3 i za the foresta z wojcikiem trzymaj sie. @Straw_pl dzięki za patrol gadanie ts3 i SanNews, trzymaj sie. @BigCarl mimo ze mnie wkurwiasz swoim stylem bycia, szanuje ciebie i dzięki za patrol i gadanie na ts3. @eazi_ maciek, maciek, maciek dzięki za wszystko, długi kontakt jest był i będzie, pozdro. @snagz zapłacę za twój bilet do mojego miasta tylko po to abyś mi wszystko w twarz powiedział. Jeśli kogoś nie wymieniłem sorry, ale trzymajcie się sztywno pzdr. Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez SztywnyKazik 1 1 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 aha, elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Co ? kaziu chyba żartujesz ehh szkoda trzymaj się mordo i będę pisał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 cześć, kontakt mamy w the Foresta jeszcze pykniemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Boże wkoncu haha nie no 3maj się <33 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Szkoda kazik, mimo twojego dość mocnego odwalania lubiłem z tobą wspólnie grać/gadać. Mam nadzieje ze wrócisz na serwer jeszcze kiedyś, tylko tym razem bez nowych pomysłów do odwalania. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 kiedy liga i the forest, dalej czekam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 no to początek z szefem 🙂 siema michał dzieki za all 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 ajajj, ale w lige zawsze ponapierdalac mozna ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadwig Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) acha, zostawiasz nas. no taki dla kolegow jestes. pa trzym sie. pisz czasami ❤️ Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Jadwiga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apap_kardio Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 siema, niech turboburger bedzie z toba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Trzymaj się Kazik wbij czasem na tego ts i powk***iaj jumpera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi