Xyrex. Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) Nick : Xyrex. SID :60088 z jakiej frakcji chcesz odejść : San Andreas Fire Department. Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Brygadier, Egzaminator, szkoleniowiec - zarząd frakcji. powód : Wypalenie się, brak jakiegokolwiek zaangażowania właściciela serwera w rozwój frakcji. Można akceptować B) Edytowane 8 Września 2022 przez Xyrex 1 2 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Powód jest jak najbardziej trafny, trzymaj się Xyrex, bardzo dobrze wspominam Ciebie z aktualnych i dawniejszych czasów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Xd, tylko nie usuń tym razem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 1 minutę temu, grandpa_spectra napisał: Xd, tylko nie usuń tym razem Zostało usunięte ze względu na obiecanie jakiejkolwiek zmiany w najbliższym tygodniu, słowo zostało niedotrzymane - tym zostało ono skreślone. Więc drogi Spectro, zapewniam Cię że będzie wisieć B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 1 minutę temu, Xyrex napisał: Zostało usunięte ze względu na obiecanie jakiejkolwiek zmiany w najbliższym tygodniu, słowo zostało niedotrzymane - tym zostało ono skreślone. Więc drogi Spectro, zapewniam Cię że będzie wisieć B) spk, siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 No jo mordziaty z fartem tam ciekawie było dopuki mnie nie wy***ali XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 elo stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Żegnaj mordzia, dzięki za wszystko w czym mi pomagałeś i uprzyjemniałeś moją rozgrywkę w Fire Departament. Pozdrawiam i życzę ci powodzenia w dalszej karierze na serwerze. Mam nadzieję, że na ts3 się bedziesz pojawiał i kontakt zostanie. 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Trzymaj się, będzie cię nam brakowało, nie zapomnę nigdy tych chwil na duty i RP z wężem w frakcji S.A Fire Department. Mam nadzieję że będziesz wpadał na ts3 i kontakt zostanie. 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Żegnaj przyjacielu 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Trzymaj się 😞 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Trzymaj się Xyrex byłeś jednym z najlepszych mam nadzieję że będę miał tą przyjemność wykonać hard RP z twojej strony. Powodzenia... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Żegnaj ❤️🔥 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Xyrex - "ja z multi nigdy nie odejdę, kocham multi" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 chej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 24 minuty temu, Vesspe napisał: Xyrex - "ja z multi nigdy nie odejdę, kocham multi" Gdzie wspominam że odchodzę z multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Dzięki Xyrex za współpracę, trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 36 minut temu, Xyrex napisał: Gdzie wspominam że odchodzę z multi? No nie pier**l, że będziesz tu jeszcze grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) 6 minut temu, Vesspe napisał: No nie pier**l, że będziesz tu jeszcze grał Może nie grał, ale nie odchodzę. Będę wbijał co jakiś czas Edytowane 8 Września 2022 przez Xyrex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 | "tak sie zaczelo i tak sie skonczy" Young adisz.| Trzymaj się...| 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 21 godzin temu, Xyrex napisał: Może nie grał, ale nie odchodzę. Będę wbijał co jakiś czas nie opłaca się xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi