BartiTM Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nick : BartiTM SID : 43178 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Pracownik powód : jak to się mówi? Na mnie już czas! Dziękuje wszystkim za szanse, fajnie się pracowało! @Kaczorowskyyy Dziękuje ci za ciepłe przyjęcie do frakcji! Myślę że wiesz o co chodzi! @mathexu życzę ci wszystko co najlepsze! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Trzymaj się barti 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 5 minut temu, BartiTM napisał: Nick : BartiTM SID : 43178 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Pracownik powód : jak to się mówi? Na mnie już czas! Dziękuje wszystkim za szanse, fajnie się pracowało! @Kaczorowskyyy Dziękuje ci za ciepłe przyjęcie do frakcji! Myślę że wiesz o co chodzi! @mathexu życzę ci wszystko co najlepsze! to za ta jazde po pijaku pewnie, trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi