imgores Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Nick: imgores SID: 63442 Z jakiej frakcji chcesz odejść: Biznes SanNews Ranga posiadane we frakcji: [17] Dyrektor Naczelny (Lider) Powód: Jedynym powodem jest upadek serwera. Na prawdę dziękuję wszystkim osobom, które chociaż chwilę należały do naszej Redakcji. Po około 2 latach od dołączenia do tego biznesu wiele osiągnąłem, zarazem włożyłem wiele pracy w jego rozwój i uważam, że wyszło mi to całkiem dobrze. Szczególnie podziękowania dla: @grandpa_spectra, @TurboWojtek, @OliwieR_45*, @Straw_pl, @N0duXx, @Apellovskyy. Jeszcze raz dziękuję. Życzę wam wszystkim samych sukcesów. Trzymajcie się! 5 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 ah, pamietam jak Ci ta liderke oddawalem z radoscia, trzymaj sie tam hubcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Huber no... 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Szkoda trzymaj się i do zobaczenia sam wiesz gdzie i dzięki za wspólnie spędzony czas i że prowadziłeś moje San news 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 kocham cie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Wielka szkoda to czytać, byłeś naprawdę wspaniałym liderem, trzymaj się !! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Aha… myślałem, że tego nie zrobisz, ale no cóż, dzięki za wszystko trzymaj się!😔 Edytowane 8 Września 2022 przez N0duXx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się, dzięki za możliwość dołączenia do San News i postawienia mnie na randze szkoleniowca. Dzięki za wszystko i życzę ci powodzenia gdzie indziej. Dobry lider z ciebie był. 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Trzymaj się imgores, Dzięki za wszystko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi